@zsokiemowocowym bo dziury da się załatać a #!$%@? konceptu już nie. Wszyscy chwalą projekt miasta, fabule i zadania a gnoja głównie za tonę błędów i lekki downgrade.
@OverEmotional: A to czegoś nie wiem i wyszła już gra z day one patchem? Bo albo zapiłem konkretnie, zrobiło mi fast-forward 2 dni do przodu i mamy 10.12, albo ktoś tu leci w #!$%@?.
@OverEmotional: zamiast gamers to powinno polacy byc
@tryno: Polacy to są akurat jak na razie dla niej wyjątkowo surowi. Zresztą z wiedźminem też tej było (pamiętacie downgrade?). W3 okazał się być dobra gra, to i potem był powodem do dumy i tak, Polacy stali się fanbojami. Jeżeli cyberpunk też będzie dobry, to będzie tak samo.
@OverEmotional jak na dłoni widać że polityka DRM free i wieloletnie wsparcie jest lepszym ruchem PR niż takie olewanie problemów i szkalowanie klientów jak np. w wykonaniu Bethesdy. Karma wraca.
@OverEmotional: Przyczyną tego jest całkowicie różne podejście do gracza CDP i takiego EA, Ubisoft czy Bethesda. Jak firmy traktują graczy jak g**** to czemu gracze nie mieliby odwdzięczyć się im tym samym?
Przecież tu ludzie hejtują tą grę by zdobyć atencję, to jest najbardziej klasyczny powód trollingu od początku internetów. Troll wrzuca gównoteksty o których dobrze wie że są gównotekstami i patrzy zadowolony jak rośnie z tego gównoburza :)
@tryno: Polacy to są akurat jak na razie dla niej wyjątkowo surowi. Zresztą z wiedźminem też tej było (pamiętacie downgrade?). W3 okazał się być dobra gra, to i potem był powodem do dumy i tak, Polacy stali się fanbojami. Jeżeli cyberpunk też będzie dobry, to będzie tak samo.
Przecież tu ludzie hejtują tą grę by zdobyć atencję, to jest najbardziej klasyczny powód trollingu od początku internetów. Troll wrzuca gównoteksty o których dobrze wie że są gównotekstami i patrzy zadowolony jak rośnie z tego gównoburza :)