Wpis z mikrobloga

: beka to jest robienie pseudo prywatnego trackera i otwarte rejestrację czy rozdawanie zaproszeń na prawo i lewo.

@PortalZeSmiesznymiObrazkami:
Do prywatnego trackera trzeba się jakoś dostać.
Wiele osób wylatuje za łamanie regulaminu, a reszta zostaje. Taka prawie otwarta rejestracja daje szanse na przyjście dobrej ooby - tylko trzeba ją wyłowić z rzeki gówna
  • Odpowiedz
@Geno: A ja mam nadzieję że się jeszcze rozwiną i dojdzie jeszcze parę kategorii tak jak to było (jeszcze jest) na TG, nie wszyscy żyją tylko samymi filmami czy serialami.
  • Odpowiedz
  • 0
@Supaplex: no to po to jest system zaproszeń, ale nie taki ze każdy plebs ma zaproszenia i potem rozdaje gdzie popadnie. Po drugi to zapraszający powinien brać odpowiedzialność za osobę zaproszoną. Jak coś odwali to ban dla zaproszonego zapraszającego i ewentualnie całe drzewo zaproszonych. Wtedy zapraszanie byle randomów się zniweluje, bo nikt nie będzie ryzykował kontem.

Jak tracker jest dobry to taki system się sprawdza i ludzi walą drzwiami oknami
  • Odpowiedz
Kwintesencja polskich torrentow XD

@PortalZeSmiesznymiObrazkami: No nie wiem, dużo porządnych trackerów zagranicznych też otwiera publicznie nabór co jakiś czas albo pozwala użytkownikom na zapraszanie randomów (tzn. nie kara zbyt dotkliwie za zaproszone pijawki). I tu i tu są trackery do których bardzo trudno się dostać i takie, gdzie wejściówkę można upolować.

IMHO system zaproszeń wcale nie musi być jakiś bardzo restrykcyjny - wystarczy, by konto było na tyle cenne, aby
  • Odpowiedz