Aktywne Wpisy
wezsepigulke +333
SzybkieSondy +2352
Brałem gówno od #sfd przez kilkanaście miesięcy, w tym zanieczyszczoną partię. Dzisiaj robię badania krwi na poziom rtęci, jak ktoś chce dostać info z efektem niech zaplusuje ten wpis.
Wiem ze na pewnym odcinku drogi jesst fotoradar ktory lapie wszystkie pasy z osobna. chwile wczesniej jest ograniczenie do 50. i uwaga awantura jest o to ze napisalam "co zlego jest w jezdzie 45km/h na ograniczeniu 50km/h."
Dla p0lakow ponizszy znak oznacza "JEDZ MINIMUM 50 BO INACZEJ JESTES ZAWALIDROGA I SIEDZ W DOMU A NIE ZA KOLKIEM". To mnie naprawde rozbraja xD
Ha tfu.
#polscykierowcy #polskiedrogi #prawojazdy
@dorotka-wu: To nie Polscy kierowcy są rakiem. Nawet nie Polscy politycy są rakiem.
Rak stanowią natomiast całe rzesze, idiotów, pociotków i nieprofesjonalnych ułomów intelektualnych ... zwanych URZĘDNIKAMI.
To urzędnicy odpowiadają za stan/ projekt/ utrzymanie/ oznakowanie infrastruktury drogowej... jednocześnie nie ponosząc za swoje decyzje ŻADNEJ odpowiedzialności. (paradoks nie?)
Infrastruktura ta, w miażdżącej większości, zaprojektowana jest źle, wykonana jest źle, i odebrana jest po znajomości.
Oznakowana nieudolnie przez
@Mave: skąd wy te mądrości bierzecie? XD jak piszesz o przepisach to podawaj podstawę prawną
@Alinous: paragraf o utrudnianiu ruchu zawsze uważałem za zabawny ze względu na to że w PL prędkość maksymalna dozwolona w 90% przypadków jest uważana za ten ruch utrudniającą ( ͡° ͜ʖ ͡°)