Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +495
#zwiazki
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie

Moseva +35

mitki istnieje jakiś program lub stronka gdzie wklejam 2 pliki i pokazuje mi wspólne wyrazy z obydwu plików? nie moge znaleźć takiej opcji w sublime ani notepad++
@inevitableserendipity: na 100% jest taka opcja w notepadzie
no np. mam plik A i plik B które zawierają wyrazy oddzielone spacją, chce otrzymać liste wyrazów które są w pliku A i jednocześnie w pliku B. Samo podświetlenie tych wspólnych wyrazów mi mało daje, najlepiej jak by je gdzieś w innym oknie zwracało.
albo opcja w VS Code i innych lepsiejszych edytorach