Wpis z mikrobloga

Typ regularnie robi z was frajerów na mikroblogu, a moderacja ma to w dupie. #afera

O co chodzi? Na mirko pojawia się pełno rozdajo (w tym te, które robię z mojego sklepu). Część jest fajna, część jest absolutnie bezwartościowa. Ale są też takie, które są po prostu fałszywe. I przoduje w tym @trykas i pewnie teraz podnieca go to, że daję mu tyle atencji.

Mirki plusują, dają setki, tysiące plusów, ale nie będzie ani żadnego losowania, ani żadnej nagrody. Bo wpis z rozdajo został stworzony tylko po to, żeby móc być przez chwilę w centrum uwagi i znajdować się na górze gorących. Tylko że jak dotąd "rozdawał" klucze do gier, a teraz podszywa się pod mój sklep. A że produkty z Parobas.pl są zajebiste, że to nie dziwię się, że mireczki plusujo.

O ile z każdego rozdajo, które robię, zawsze się rozliczam i publicznie informuję kto jest zwycięzcą, to on nie robi nic takiego, bo nagród po prostu nie ma. Nie ma nawet takiego produktu jak "okulary Rickiego". Jest to zwykły fejur, robiony tylko po to, żeby sobie naładować atencyjne akumulatory. Chyba że jest w tym jakiś wielki plan, którego nie rozumiem. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Dodatkowo typ udaje, że jest związany z moim sklepem, bo np. mówi o kodzie rabatowym, który nie istnieje. A kiedy ludzie mówią, że nie działa, to stwierdza że to problemy techniczne. No i tutaj zaczyna się problem, bo nie tylko typ jawnie oszukuje mireczków, że rozdajo jest legitne, to jeszcze podszywa się pod mój mikrobiznesik. A mnie bardzo irytuje, że ludzie mogą próbować korzystać z niedziałających kodów rabatowych, ale nie mogą, bo ktoś ich wkręcił. Kiedy próbuję tłumaczyć sytuację pod jego wpisem, to wszystko po prostu usuwa.

A co na to moderacja? Po dwóch zgłoszeniach ani trochę nie widzi problemów, zarówno w podszywaniu się pod sklep, jak i fejkowych rozdajo. xD No przecież typ sam przyznał (wszystko na screenach), że to marnej jakości fejur, czy jeśli codziennie wchodziłby z fejkowych rozdajo do gorących to nadal byłoby ok?

Wiecie, dla mnie to jest głównie zysk, że mój produkt wszedł do gorących, bo ludzie pytają się o sklep i pewnie jeszcze przy okazji coś kupią, ale nie podoba mi się zarabianie na oszustwie, a tak właśnie traktuję co ten typ robi.

Więc trykas, przestań być tak żenujący i usuń konto.
Petters - Typ regularnie robi z was frajerów na mikroblogu, a moderacja ma to w dupie...

źródło: comment_1606932976Ov6gkjC0vFhzzILH3bfTp7.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach