Wpis z mikrobloga

• 0
@kt13 zamieniłem ta rzecz na tą inna. Jeszcze czekam na anonimowe bo muszę ten spirytus wymienić na coś normalniejszego. Mam pomysł no ale czekam by nie wtopić. Różowym łatwiej się robi paczki
  • Odpowiedz
Różowym łatwiej się robi paczki

@susuke15: potwierdzam! Ja nawet swojemu niebieskiemu mam problem z kupnem prezentu. A co dopiero jakiemuś obcemu. Rok temu miałam trochę trudniej, musiałam mocno stalkować i mocno kminić (opis z rodzaju: ucieszę się ze wszystkiego, jestem nudnym Mireczkiem, lubię książki) xD a w tym roku mam chociaż opis zainteresowań.... który się w 99% nie pokrywa z moimi, ale na szczęście jest Google
  • Odpowiedz
  • 0
@kt13 u mnie 0%. Zupełnie inny człowiek, jego zainteresowania to dla mnie większą lub mniejsza abstrakcja. Zresztą spirytus, dorzucilbym cytryny i cytrynowka by była. Ech, wszyscy tylko czekają na gotowe ( ͡° ʖ̯ ͡°) wykorzystam na leczenie ten spirytus
  • Odpowiedz
  • 0
@kt13 samemu zrobione lepiej smakuje :D już zdecydowałem że rezygnuje z alko, chociaż początkowo chciałem kupić Amarene. Znajoma kupiła jako prezent ślubny i podobno bardzo dobrze zareagowali państwo młodzi :p
  • Odpowiedz
  • 0
@official_mirek_account miałem wuja, no pijak był, właśnie pił wino patykiem pisane. Ale fachowiec był taki że głowa mała. Jak założył u nas fototapetę to ma 27 lat i się nie odkleiła. Ludzie brali go do miast, dawali jeść i pić oraz spać byle tylko im robił. Może przez to wino taki dobry byl( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz