Wpis z mikrobloga

Rada dla wszystkich przegrywów ! Nie załamujcie się :3 ...Ja dziś właśnie związałem się z dziewczyną z którą spotykałem się już jakiś czas ,dziewica 21 lat dość szczupła z racji tego ze ćwiczy regularnie.Cały dzień przegraliśmy dziś w gierki xD ... A też myślałem że dla mnie już nie ma ratunku bo od 2 lat byłem singlem ,zero bliższych relacji zaledwie z 6-7 Onsów ..
#zwiazki #zalesie #przegryw #depresja
  • 21
@comamtuwpisac: Stary, na tym tagu są osoby, które od czasów szkoły nie mają żadnych znajomych, nie wspominając o dziewczynie. Spora część leci na jakichś benzo albo innych dragach i tylko dzięki temu żyje, inni są na progu szaleństwa, a ty nam radzisz żebyśmy się nie załamywali?! bo ty po 2 latach w końcu kogoś znalazłeś? Tutaj ludzie po 30 latach nie mogą nikogo znaleźć, więc...
@DzikiKon: Przecież to trolle xD Tak jak cały karachan. Na chanie też masz samych anonów nigdy nie trzymających ,nie ruchających całe życie F5 a potem okazuje się że 90% chana to nowocioty które nie znają większości starszych tematów bo starej gwardii się znudziło siedzą z lochami i mają inne zajęcia.