Aktywne Wpisy
mickpl +375
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
VaizardOmbre +13
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Maradona wygral Mundial, Messi nawet CA nie wygral( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie porownujmy prestizu mundialu,zwlaszcza w latach 70. i 80.,do wowczas rozgrywek lokalnych( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inne czasy,inne mozliwosci. Wowczas mundial byl wszystkim,pilka klubowa znaczyla znacznie mniej niz reprezentacyjna.
Obecnie jest inaczej,ale jednak mundial to nadal mundial.
Mundial obecne to niższy poziom niż piłka klubowa.
Poziom tak,prestiz rozgrywek- na rowni( moze dla mniej kumatych bardziej,bo turniej jest co 4 lata)
Maradona nawet w finale CA nie grał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wojtax: o może OP porównuje jak wyglądał Maradona na tle swojej generacji a jak CR i LM na tle swojej?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu