Aktywne Wpisy
Itslilianka +5
mam_spanko +91
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
- zaslepiony EGR służący do recylkulacji spalin
- wycięty w #!$%@? DPF służący do oczyszczania spalin,
- Pan Mietek na stacji kontroli pojazdów podbija mi badania techniczne bez pytania.
Jednym słowem SRAM na waszą ekologię ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ekologia #przyroda #motoryzacja #heheszki
Also, DPF w benzynie? XD
Za to biedy intelektualnej OPa mozemy być pewni XD
@aksal89: Kek pierwsze słowa o których pomyślałem po przeczytaniu wysrywów opa XD
@lighte
@bmj14741
@Pumpkinn
@6aesthetic9
Mój silniczek robi brrr i zostawia chmurkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Eko szmelc zamula auta, każdy o tym wie. Większość osób tak robi szczerze mówiąc
@Deska_o0
@bmj14741
@goferek
@woody1397 jest coś na wzór dpfa, taka puszka przy wydechu.... Może pomyliłem nazwy ale sposób działania jest ten sam
@Fobiczek: a skad ty dpf w benzynce miałeś? ulepek?