Aktywne Wpisy

zajsty +47
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz
wiktor-wkpl +177
#mediolan2026
PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA BRAZYLII, PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA AMERYKI POŁUDNIOWEJ W ZIMOWYCH IGRZYSKACH - LISTA OBECNOŚCI
PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA BRAZYLII, PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA AMERYKI POŁUDNIOWEJ W ZIMOWYCH IGRZYSKACH - LISTA OBECNOŚCI
źródło: 5349
Pobierz

Od jakiegoś czasu mam opoznienie audio ktore jest tak w---------e ze nie idzie nic obejrzeć (filmik na yt, serial, stream, cokolwiek). Robiłem już dosłownie wszystko i jestem bezsilny. Program latencymon uruchamiany milion razy, żadnych błędów. Może wy mi pomożecie?
Mam ochote w-----c komputer przez okno.
odpaliłem pena z hbcd x64 - opoznienie nadal istnieje; może jutro znajdę czas zrobić penka z ubuntu live.
miałem dwa monitory ale zakupiłem nowy więc jeden (nowszy) wywaliłem z prądu - opoznienie nadal jest;
zostawiłem jeden monitor (najnowszy) - wydaje mi się że opoznienie zniknęło, ale to moje pierwsze wrażenie - obejrzałem jeden odcinek serialu na netflixie bez problemów, kiedyś po 25 minutach musiałem
moja specyfikacja:
i5 9600k oc
msi z390 tomahawk
2x8gb g skill ripjaws 5 3200mhz
Gigabyte 1060
zaczynam na prawdę myśleć że to mnie przerasta :D