Aktywne Wpisy
Mrbimbek +341
ZenujacaDoomerka +64
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Ja grający na PC w 60 fpsach od dobrych 15 lat:
#pcmasterrace #konsole #gry
Racing Games: Burnout Paradise, Gran Turismo series, Driver San Francisco, Ridge Racer 7
Platform Games: Ratchet and Clank series, Sly series, LEGO games (before LEGO Star Wars 3), Sonic Unleashed, Rayman series
Fighting Games: Tekken series, Street Fighter series, Marvel vs Capcom 3, Virtua Fighter 5, Dead or Alive 5, Dragon Ball series, Blazblue series, Battle Fantasia, Mortal Kombat series, Injustice
Action and Shooter
Komentarz usunięty przez autora
https://www.slant.co/topics/3285/~best-ps4-games-that-run-at-1080p-and-60fps
PCtowcy ktorzy wydali 2 pensje na najnowsza karte graficzna nadal pykaja w 1440p na fikusnych malutkich monitorkach.
@michael323: a widziales 4k i 120fps? Czy poczekasz jeszcze i ze 3 razy zmienisz grafike? XD
Zreszta w konsoli absolutnie nie chodzi by byla silniejsza. Benchmarki to domena PCtowcow. Konsole to salon, kanapa, duzy fajny TV i porzadne naglosnienie. PC to biureczko, monitorek i sluchaweczki na uszach.
Oczywiście granie na PC ma też swoje wady jak wszystko.
Gram na tym na czym lubię i w to co lubię. Śmieszy mnie to wasze napinactwo i próba przeliczenia fanu na frames per second czy liczbe pixeli na ekranie.
Kiedy ludzie tacy jak ty zrozumieją, że konsole to gra z kanapy na dużym