Aktywne Wpisy

moll +99
źródło: 1000016440
Pobierz
sokytsinolop +193
#feelsgoodman #coolstory #czujedobrzeczlowiek
Poszedłem na spacer z psem i udało mi się uratować 3 stworzenia boże.
Pierwszy był ślimak, którego zobaczyłem na końcówce gałązki wystającej z wody. Na szczęście był na tyle blisko że dosiegnalem go ręką i umieściłem bezpiecznie na trawie.
Kilkaset metrów dalej trafiłem na uwięzionego gryzonia i jakiegoś małego weza w takiej studni betonowej jakie są przy stawach gdzie spuszcza się wodę.
Wąż siedzial
Poszedłem na spacer z psem i udało mi się uratować 3 stworzenia boże.
Pierwszy był ślimak, którego zobaczyłem na końcówce gałązki wystającej z wody. Na szczęście był na tyle blisko że dosiegnalem go ręką i umieściłem bezpiecznie na trawie.
Kilkaset metrów dalej trafiłem na uwięzionego gryzonia i jakiegoś małego weza w takiej studni betonowej jakie są przy stawach gdzie spuszcza się wodę.
Wąż siedzial
źródło: received_9747277832006290
Pobierz

Czy kiedykolwiek w postkomunistycznej historii mieliśmy równie zły rząd który zrobił tyle zła dla Polskiego społeczeństwa co PiS?
#neuropa #emigracja #bekazpisu #niemcy #polityka #bekazprawakow
@Devasto27: Nie, ale przed wojną była sanacja, na której te karakańskie diabły się wzorują (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
wtf
weź se wyjedź do jakiegoś taniego kraju na południu i po problemie XD
@Devasto27: gorsze było PO ale już ich nie ma na szczęście przy władzy.
@kuite22: Ale mieliśmy już równie c-----y w poprzedniej kadencji, to Polacy wybrali go sobie jeszcze raz... tak dla beki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
No to jedź i płać - w czym jest problem? Bo nie rozumiem.
Tak mi źle chlip chlip, jestem uciskany.
Ale nie wyjadę bo mi szkoda kilku złotych.
Robak z biedy wyjdzie ale bieda zawsze w serduszku zostanie xD
Ps. Wykop to polski portal. Znajdź se jakis niemiecki i w---------j :3
Czyli wcale nie wolisz płacić za mieszkanie w Niemczech, bo masz możliwość i tego nie robisz.
Wykopowa dramaturgia.