Aktywne Wpisy
krzych0 +97
Słyszałem, że na tym portalu jest duże grono psiarzy i można się pochwalić swoim psimsynem (。◕‿‿◕。)
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
źródło: image_picker_4460E0A0-29BF-4E5F-ABD8-28A07269AE69-3352-000000A492DEC864
Pobierz
manlet185cm +21

Zapłaciłem paypalem, wchodzę na maila, jest wiadomość od oculusa z podziękowaniem za zakup.
Co kilka dni sprawdzam jak tam postęp z przesyłką i cały czas statu zamówienia "Przetwarzanie"
Co dziwne z mojego konta bankowego nie zabrało mi kasy za zakup, to samo jest na koncie paypal, zero śladu po transakcji za oculusa. Co jest grane ? Przecież gdy robiłem zamówienie to logowałem się na paypala, kwota była przeliczona na pln i na 100% zrobiłem ten przelew ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oculus
#oculusquest
#paypal
#kiciochpyta
źródło: comment_1605806719E9Ar7CmIDWSloL9fi8cagb.jpg
PobierzTa szacowana data dostawy jest dość nieprecyzyjna. Na reddit piszą jak z ruchu sieciowego przechwycić realną datę dostawy. https://www.reddit.com/r/OculusQuest/comments/j21uwt/seeing_your_estimated_delivery_date_on_the_oculus/
życzę cierpliwości :)
Mi przysłali szybko.
Nie to, żebym był zadowolony, bo jakość optyki w tych goglach to masakra i chyba je odeślę.
źródło: comment_1605870410D2bfW9TGPR3uhdyIhtGgln.jpg
Pobierzźródło: comment_1605872276uaAcU7TRNGxMNt97AgbaMA.jpg
PobierzMoje zamówienie od 5 listopada stoi z datą 2 grudnia ale jutro jest dzień roboczy pewnie zmienia na 8 grudnia jak dla nowych zamawiajacych. Tylko pogratulowac