Aktywne Wpisy

dekogangster +410
Jeszcze Anka dała go na tył, żeby jej nie zasłaniał hiszpańskich bullów
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
źródło: IMG_0349
Pobierz
chado_podobny +77
#pracbaza #januszex #zarobki
No w końcu magiczna bariera przekroczona. Wiadomo tu sami #programista15k i więcej ale mnie i tak cieszy :)
No w końcu magiczna bariera przekroczona. Wiadomo tu sami #programista15k i więcej ale mnie i tak cieszy :)
źródło: temp_file8595546408249423544
Pobierz

"Hipnotyzująca karkówka"
Składniki na 6 porcji (każda po 0,9-1k kcal):
- 2200 - 2300 gramów karkówki wieprzowej
- czerwona cebula - nawet nie wiem ile ale sporo
- musztarda dijon 80g
- majonez 120g
- papryczki chilii w oleju (ja mam z lidla (z linii Deluxe więc raczej nie są w stałej ofecie), takie płatki)
- przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, chilii
1. Karkówkę pokroić w plastry (u mnie raz cieńsze, raz grubsze - dzisiaj zrobiłem grube i wyszło na plus)
2. Przyprawić mięso z każdej strony przyprawami
3. Rozłożyć plastry karkówki na blaszce i posmarować z wierzchu mieszanką majonezu, musztardy i papryczek chilli
4. Przykryć wszystko toną czerwonej cebuli
5. Wstawić do rozgrzanego do 160-170 stopni piekarnika i piec przez 1.5-2h (u mnie różny czas i różne programy. Dzisiaj było 170 stopni, góra i dół z termoobiegiem prawie 2 godziny)
6. Na koniec można włączyć funkcję grill na jakieś 5-10 minut żeby się cebula jeszcze na koniec przypiekła jeśli wcześniej jej nie złapało.
7. Jemy zanim wystygnie! (。◕‿‿◕。)
Bazę przepisu wziąłem z kanału "Karma Keton" z YT: https://www.youtube.com/watch?v=ngDq1VcjF5Q
#keto #gotowanietomojapasja #gotujzwykopem
źródło: comment_1605725058bZNWLq19CUDsW9GJJiNavm.jpg
Pobierz@MiszczJoda: no to ładnie
@azaleasky: nie, tak jak mówię, ustawiam jeszcze na koniec funkcję grill żeby ją podpiec ale trzeba pilnować i na oko robić
Trochę przypaliłem bo się zagapiłem xd ale w smaku cudo
źródło: comment_1605899731gWMEG6P6zTnvQrwnyPVGg0.jpg
Pobierz