Aktywne Wpisy

Larsberg +34
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

derekperek122 +279
Czy byłby ktoś chętny na obserwowanie #alfabetgieldowy ?
Wpadłem na pomysł, gdzie co miesiąc będę wybierał spółkę, bez żadnej analizy i wrzucał nią 500-100zł - oczywiście idąc alfabetycznie od A do Z.
Jedyne czym będę się sugerował to nazwa oraz czy mi się podoba logo i tyle.
Jestem ciekaw czy takim sposobem wyjdę lepiej na plus niż rozsądne inwestowanie rok do roku.
Projekt planuję co najmniej na wypełnienie całego alfabetu,
Wpadłem na pomysł, gdzie co miesiąc będę wybierał spółkę, bez żadnej analizy i wrzucał nią 500-100zł - oczywiście idąc alfabetycznie od A do Z.
Jedyne czym będę się sugerował to nazwa oraz czy mi się podoba logo i tyle.
Jestem ciekaw czy takim sposobem wyjdę lepiej na plus niż rozsądne inwestowanie rok do roku.
Projekt planuję co najmniej na wypełnienie całego alfabetu,

https://play.google.com/store/apps/details?id=magico.adventure.game
W związku z opublikowaniem w końcu grywalnej wersji Magico: Adventure, gorąco zachęcam do ściągnięcia i spróbowania na urządzeniach z Androidem.
Cechy gry:
-pozwala walczyć z atakującymi potworami za pomocą rysowanych czarów
-pozwala levelować postać i inwestować w większą moc czarów, lub życie/mane
-pozwala zagrać na 2 etapach "z boku"
Obecnie rozwijam już rzut izometryczny i przejście bardziej w stronę Plants vs Zombies, ale z rysowanymi czarami i "rzucanymi" na mapę pomocnikami. Chciałbym żeby gra na pewno była bardziej dynamiczna niż teraz.
#gamedev #mobilegame #magico #magicogames
Proszę o wszelkie uwagi.
Pozdrawiam
źródło: comment_1605718028SvZsz0W9xu4Xyem3FNZivY.jpg
Pobierz-zabijanie wrogów daje nam doświadczenie i złoto, podliczane pod koniec danej rundy
-end-game polega na graniu na danej mapie z coraz potężniejszymi wrogami (więcej HP), aż zabraknie nam sił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-dopiero działam ze story tellerem w sprawie określenia fabuły nadającej większy sens rozgrywce
-monetyzacja będzie polegała na na możliwości zdobycia sporo złota, lub szybszego levelowania dzięki obejrzeniu jakiejś