Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +89
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +2
Nie jestem mega przystojny więc bez włosów będzie gorzej, a co za tym idzie nie porucham, ale mając włosy to mi się r----c nie chce więc tak źle i tak niedobrze xD
#lysienie #zakola #finasteryd #pytanie #kiciochpyta #niebieskiepaski
slabsze libido ale tez erekcja slabsza, chociaz nie wiem czy to placebo ale powoli wraca do normy, tak jakby uboki odchodzily..
w przyszlym tyg kupuje b---e suplementowa na konara, bede wcinac z 3 mies i zobacze czy cos daje..
mam na mysli: T booster kfd, l arginina, cynk magnez,resweratrol i maca
Mem wzięty wręcz z mojego życia - do dzisiaj pamiętam jak się dawna przełożona zaczerwieniła jak jej powiedziałem, że jest super szefową, powiązanie jej reakcji z tym, ze kiedyś jak opisywała przystojnego faceta jej zdaniem to akurat zgadzało się z moim typem urody jest zupełnie przypadkowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o badania - imo warto byłoby sprawdzić testosteron wolny, bo poziom T gra dużą rolę w tym czy zbicie DHT spowoduje uboki.Jeśli już wydawac kasę
Co do zarostu - moge powiedzieć na moim przykładzie, że nic się nie zmieniło w żadną ze stron na finie, jak był gęsty i gruby tak dalej jest. Generalnie co ma urosnąć to urośnie, fin nie
ty brales ktores?