Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hershel: Szkoda Shivlyakova, który nabawił się kontuzji, bo go WSM wyruchało. Last man standing miało być walką 2. i 3. miejsca, ale, że Singleton się wycofał to kazali mu pozaregulaminowo konkurować z Bishopem z 4. miejsca.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Hershel: najbardziej boli, że przez event last man standing wcale nie musisz być wszechstronnym i najsilniejszym po prostu wystarczy być średnim z bardzo dobrymi kulami i cyk finał, takie faworyzowanie tej konkurencji. Dlatego #bojowkaarnoldclassic
  • Odpowiedz
@Waylon_Jennings @Adrmer: Do tego Arnold ma live stream, a nie przedpotopowe tv show. Mi oprócz Shivlyakova szkoda Terrego, na początku spisałem go na straty, ale zaskoczył pierwszego dnia i mimo to, przez z-----ą eliminację nie dostał się do finału. Porównując do startu Bishopa czy Hicksa, to on powinien być w finale.

Zaskoczony też jestem słabym występem starszego Stoltmana.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@shiverr: No i przejrzysty system kwalifikacji, choć Panowie z WSM też upierają się, że ich też jest przejrzysty niestety tylko dla nich. No niby tak ale przez to, że finał jest praktycznie statyczny to Graham ma spore szanse żeby tu pokazać się lepiej, on chyba z jakąś kontuzja łydki startuje w ogóle z tego co pisali na reddit.
  • Odpowiedz
@shiverr: WSM tkwi nadal w zeszłym wieku. Nie ma livestreama, nie ma przejrzystych zasad kwalifikacji, zmieniają konkurencje i przerzucają zawodników w grupach na ostatnią chwilę, podejrzenia kolesiostwa wobec niektórych zawodników powiązanych z Giants Live albo robią takie właśnie cyrki gdzie gość z 2. miejsca musi walczyć z 4. miejscem o miejsce w finale, bo tak. Nie bez powodu od kilku lat już w społeczności strongman to Arnold jest tym bardziej
  • Odpowiedz