Wpis z mikrobloga

@Prokrastynant Taka Dacia to auto dla takich nudnych tatusiów. Jak ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ma być spoko stosunek ceny do jakości, w miarę wygodnie, części w normalnych cenach. Na codzień jakieś zajebiste wrażenia z jazdy nie są mi potrzebne, chce się w miarę komfortowo przemieścić z punktu a do b i nie wydać na to fortuny. Plus takie auto jest praktyczne, ma sporo miejsca i spory
  • Odpowiedz
@MZ23: może tak, ale napisałem sekundę temu, że ja nie umiem się targować i jak ktoś chce ode mnie 100 zl i jest to akceptowalna cena - biorę.
  • Odpowiedz
@insystem: Natłukłem Dokerem kilka tysięcy i moze to nie był demon prędkości ale sie nie psuł. Mnie sie Duster podoba, wykończenie zgodnie z cena, pierdół mało które by się psuły.
  • Odpowiedz
@insystem: Szkoda ze w automacie to nie wystepuje. No k przywyknij raczej do predkosci przelotowej blizej 110 w trasie przy tym stosunku mocy do oporu powietrza.
  • Odpowiedz
@insystem A do tego co napisałem wcześniej dodam jeszcze rzecz, jedną z najważniejszych dla mnie, o ile nie najważniejszą. Święty spokój wynikający z tego, że auto kupuje się w salonie. Nie jestem mechanikiem, blacharzem, elektrykiem samochodowym i kupując auto w salonie mam z głowy myślenie o tym, czy aby pan mieciu handlarz nie zrobił mnie w trąbę i za chwilę nie odkryje jakiejś niespodzianki, bo byla ona na tyle sprytnie ukryta,
  • Odpowiedz