@insystem: z------ś trochę, było brać 1,3. Ten silnik jest jednak za słaby. Kupuj od razu pomarańczowego koguta, wjedziesz wszędzie, nikt nie zwróci uwagi.
@Kashankovsky: serio, masz zerowa wiedzę o nowych autach. O wyborach ludzi przy zakupie. I ... O skodzie też masz nieaktualne dane. Skody już dawno nie są gownowozami
@insystem Osobiście to trochę przeraża mnie ten silnik choć nie jestem na bieżąca w temacie- może jest spoko. Ja mam 1.6 b+g z 2017 zakupiony w salonie i jestem zadowolony wiec myśle ze i Twoja Cię nie zawiedzie
@Kashankovsky: w skodzie dopłata do białego to minimum 1600zl - na równi z czerwonym. Darmowy jest niebieski.
Ps. skody to już dawno nie są auta dla plebsu. Podejdź sobie kiedyś do salonów. Zdziwisz się jak poszli do przodu. Nowa octavia nie odstaje w żaden sposób od marek premium. (No, może poza ceną - chociaż i ona poszła moooocno w górę)
@insystem ze tez nikt jeszcze nie napisal. Za tyle to mialbys kałdi premium no i trzeba bylo dolozyc z 300 tysiemcy pieniazkow i mialbys fajne autko chrum
Dacia Duter Prestige 1.0 TCe + LPG w kolorze biel alpejska
#chwalesie #samochody #dacia
Kolega chyba ma zerowe pojęcie o kolorach.
Za biały trzeba dopłacać zwykle. I jest bardzo poszukiwanym kolorem.
Ale od LPG się o-------l ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam 1.6 b+g z 2017 zakupiony w salonie i jestem zadowolony wiec myśle ze i Twoja Cię nie zawiedzie
Darmowy jest niebieski.
Ps. skody to już dawno nie są auta dla plebsu. Podejdź sobie kiedyś do salonów. Zdziwisz się jak poszli do przodu. Nowa octavia nie odstaje w żaden sposób od marek premium. (No, może poza ceną - chociaż i ona poszła moooocno w górę)
Kierowca: zimno mi
Dacia: mi też ( ͡° ͜ʖ ͡°)