Aktywne Wpisy

OkruszekChlebka +351
Wrzucam jeszcze raz bo ostatnio jakoś tak wyszło że większość ludzi przespała, a szkoda dobrego materiału żeby się zmarnował i nie poszedł w gorące.
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

SaandMann +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#tesla #robotyka #technologia #elonmusk
źródło: Zrzut ekranu z 2024-10-11 10-27-56
Pobierz@kamil-wasniewski: chyba zacznę być.
@Kotouak: Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też. A--------a - produkcja, dystrybucja, masturbacja.
@zibizz1:
Bo wszystkie pomieszczenia i narzędzia są zaprojektowane z myślą o ludziach.
Jeżeli chcesz zastąpić ludzkiego pracownika robotem, to musi on mieć wzrost zbliżony do ludzkiego, musi pokonywać schody, i mieć ramiona z chwytakami z grubsza przypominającymi dłonie.
@OlFunkyBastard: Tak ale auta podłaczone pod internet nie jeżdzą przez internet, tylko można zmieniach ich zachowanie przez internet a uzytkownik musi się zgodzić na zminy, aktualizacje nie instaluja sie automatycznie. Jeśli takie
@makarony: nie, po prostu mam wyobraźnię i odrobinę wiedzy technicznej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zibizz1: tak na prawdę nie wiesz co konkretnie zawierają aktualizacje, masz tylko oficjalną listę zmian i jakiś feedback od użytkowników, którzy zaktualizowali wcześniej. Jeśli nie aktualizujesz narażasz się na odkryte podatności, więc nawet jeśli nie chcesz jakiś zmian to i tak
@zibizz1: Kacper Pitala miał film o tym zagadnieniu, że ludzie czują duży niepokój czy wręcz strach przed robotami realistycznie przypominającymi ludzi.