Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sehnsucht: Prowokacja flagą niezwiązaną z żadną zbrodnia na narodzie...
W kraju, który jakkolwiek chce się zwać cywilizowanym takie rzeczy nie mogą mieć miejsca a jeżeli mają to powinny być ze wszech miar tępione a nie jeszcze tłumaczone. Ktoś kto broni tego stanowiska, że nie powinno tego być bo prowokuje powinien razem ze sprawcami trafić do jednego zakładu zamkniętego wraz z odebraniem praw człowieka, bo to trzeba być po prostu zwierzęciem,
  • Odpowiedz
@sehnsucht: Obawiam się ze bardzo dużo ludzi na antife się da nabrać skoro tego fejka w TVP powtarzali. Dla mnie to jest dramat, że państwowa telewizja jest na poziomie szurowskich kanałów na youtubie, ja p------e, gdzie popełniliśmy błąd..
  • Odpowiedz
@sehnsucht: Ja nie jestem fanem lewaków, feinistek, lgbtqwerty ale ...

Prostest Kobiet to była kulturka. W TVP mówiono o "Bandach Lewackich Zadymiarzy".

Wczoraj zaś na ulicę wylało się ścierwo i to dopiero byli prawaccy zadymiarze.. masakra.
  • Odpowiedz
po pierwsze to poczytaj sobie komentarze na tym portalu, a po drugie zapoznaj się z pierwszą reakcją bąkiewicza na wydarzenia: prowokacje, pustostan, antifa, lewaki, krzyczenie do kiboli "nie dajcie się sprowokować". SPROWOKOWAĆ KOMU? fladze na balkonie? XDD dopiero teraz jak nikt nie nabiera się na to żałosne skomlenie o prowokacjach lewactwa, to będą się wycofywać rakiem?

@sehnsucht: Na tym portalu jest pełno osób związanych z jedną czy drugą stroną i
  • Odpowiedz
@sehnsucht: Bawią się w symetrystów i myślą, że są tacy oświeceni. Problemem jest to, że w tym chlewie okno overtona jest wpieprzone tak bardzo na prawo, że centrum to dla ludzi lewactwo. xD
  • Odpowiedz
@sehnsucht: Ja widziałem raczej wypowiedzi potępiające osoby, które wszczynały bójki i strzelały w stronę flagi. W mojej ocenie zbyt mało potępiające a zbyt dużo tłumaczenia uczestników marszu ale to inna sprawa.
To, że policja prowokowała też jest faktem. Pytanie kto był pierwszy, bo pewnie jedni i drudzy są winni. Pałowani byli też dziennikarze z kamizelkami prasy...
Ale jak pisałem prowokacje czy to ze strony policji czy flagi (ciekawe swoją drogą,
  • Odpowiedz
@sehnsucht: lincz powinien iść i na tą osobę co doprowadziła do podpalenia mieszkania teraz i na tą co "moglaby to zrobić" w opisanej przez Ciebie możliwej sytuacji. Bo jedna i druga osoba to zwierzę do rozstrzelania czy publicznej egzekucji
  • Odpowiedz