Aktywne Wpisy

Zoyav +38
może i jestem #atencyjnyrozowypasek, ale gdzieś muszę się wyżalić, a gdzie jak nie na wykopie?
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla

dwa__fartuchy +55
Kiedy od początku miesiąca musisz powtarzać matkom, że wypisanie strepsilsu na recepcie nie sprawi, że dziecko dostanie go za darmo, to pozostaje jedynie się uśmiechnąć (。◕‿‿◕。)
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska

#pytanie #telewizory #rtveuroagd #elektronika
Z okazji Black Friday Matters( ͡° ͜ʖ ͡°) chciałbym sobie kupić nowy TV specjalnie pod Cyberpunk2077 ale nie mam czasu ani ochoty dłubać w necie i czytać o przewadze jednego nad drugim ani tym bardziej słuchać sprzedawców w sklepie xD
**Czy ktoś OBEZNANY nie chciałby mi doradzić i znaleźć coś optymalnego w dobrej cenie/na promocji (wiadomo xD) w zamian za średnią hawajską? Albo w ramach wolontariatu lepiej( ͡° ͜ʖ ͡°)**
Wymogi:
-stosunek jakość-cena, nie musi być high end
-budżet 3k ale nie musze zamykać, przy super okazji mogę dołożyć 1k
-przekątna 50-60"
-Philips ma Ambilight, na maksa mi się to podoba- jakieś opinie na ten temat? Ewentualnie który model z gamy? Inne firmy też mają coś podobnego?
-pilot który nie sprawia wrażenia tandety- chciałbym coś w stylu BN59-01298G od Samsunga
-ładny design-czytaj cienka ramka
-nie musi być energooszczędny AAAA++++
-zastosowanie- plejka 4/5, czasem jakiś film
-fajnie jakby się nie psuł xD
-marka nie robi
Czy jest realna opcja coś znaleźć według powyższych wytycznych?
@MojszeZimmerman: Nie ma nic podobnego. Wziąłem The One z 2020 za 2600, 58 cali, matryca VA - więc mniejsze kąty niż IPS ale czarny jest czarny. Gdybym miał 4-5k to brałbym oleda, za tę cenę nic lepszego nie znalazłem. Android szybko działa.
Więc jak chcesz wydać
https://www.mediaexpert.pl/agd-male/zdrowie-i-uroda/szczoteczki-rotacyjne/szczoteczka-rotacyjna-oral-b-d100-kids-starwars-new
https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-philips-led-58pus7304-12
Teraz 2800 wychodzi
EDIT - pierwszy link z
Jak tylko mi się uda na żywo coś pooglądać to pozwolę sobie się odezwać xD
W każdym razie i tak dziękuję ;)