Wpis z mikrobloga

Ta budowa obnaża problemy naszego Guru. Jego projekt jest jednym z tysięcy dostępnych na rynku. Większość firm przychodzi, analizuje projekt i zabiera się za robotę. Dla Guru nowy projekt jest takim wyzwaniem, że mając dwóch doświadczonych pracowników i jednego nowego musi sam murować. Czekam z niecierpliwością na nowe odcinki.
#lukaszbudowlaniec
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kowal02: moim zdaniem on nie ufa kawie, by go puścić samopas na ten dom i musi sam wszystko patrzeć i kontrolować choć jak widać, nagrywanie, gadanie, pokazywanie generuje czeskie błędy.
No ale jest kolejny sukces tagu - kastry zostały kupione ale zamiast wozić taczką zaprawę do kastry to z betoniarki się w nie leje by łopatą przewalać do wiader xD Ja nie wiem o co tu chodzi =]
  • Odpowiedz
@virusriddle: Wiktor wydaje się być osobą godną zaufania, ale z jakiegoś powodu jemu też Guru nie ufa. Dobrze mieć zgraną ekipę, w której trzeba samemu robić wszystkie trudniejsze rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kowal02: Ja podejrzewam, że stres go zjada i stąd taka, a nie inna decyzja bo nagrać coś trzeba ale najlepiej nie za dużo bo czujne oko patrzy, nie wiadomo co może pójść nie tak więc na wszystko trzeba patrzeć i modlić się byle szybciej do końca. Mam wrażenie że to ostatni "obcy" projekt w budowie.
  • Odpowiedz
@virusriddle: To też widać, że nie czuje się tak pewnie jak przy swoim projekcie. Co z jednej strony jest zrozumiałe, nowy projekt na pewno wymaga więcej uwagi. Ale z drugiej pokazuje, że Guru budownictwa to jednak tytuł trochę na wyrost.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kowal02: mnie to dziwi że wiktor jest tam jako pomocnik, założę się ze murowalby lepiej niż kawa, chyba się szefcio boi że się za dużo nauczy i mu ucieknie
  • Odpowiedz
@ziel0ny: młody jest więc pomagier. Jeśli ma kasę taką samą jak kawa to spoko. Czy mu ucieknie, jak mu pasuje kasa, warunki itd to czy zmieniać, robota na miejscu więc to też plus, a zarobić z tysiąc więcej na wyjazdach to też się zbytnio nie spyla według mnie.
  • Odpowiedz