Aktywne Wpisy
ZielonaOdnowa +53
Mam maly przydomowy sad, wlasciwie ciagle w trakcie tworzenia od trzech lat od kiedy tu mieszkam.
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
milo88 +242
Taka sytuacja, zamówiłem towar o wartości około 2750 euro i zapłaciłem kartą wielowalutową kantoru aliora. Stawka wymiany EUR/PLN wg ich aplikacji wynosił 4,47. Zgadnijcie po jakim kursie zrobili przewalutowanie... 4,80 tylko za to że nie wymieniłem środków na euro zawczasu tylko zrobili to za mnie z automatu, przez co skasowali mnie za sam proces wymiany na 900 zł. Podziękuję bardzo za taki kantor, zwykłe cwaniactwo i naciąganie ludzi.
#aliorkantor #alior #aliorbank #
#aliorkantor #alior #aliorbank #
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Geje: W końcu się zaczynają jednoczyć i bronić
Katolicy: Hurr durr atak na kościół! Chrystianofobia!
Zwracam uwagę na czas przeszły. Kościół nagrabił sobie tak mocno, że karta pułapka... ekhm, jakby przestała działać.
Ojejku. Jak mi przykro, kek.
życzę tej plugawej zbrodniczej instytucji jak najgorzej
Racja, konflikt jest nie do rozwiązania - nie da się pogodzić wiary w zabobony z nauką i zdrowym rozsądkiem.
Btw,
Co to jest prawo naturalne? Jakie znajdują się w nim
@pawel8989: jakby tobie kościol wmawial że jesteś dewiantem kiedy nikogo nie krzywdzisz to też bys był hejterem chrzescijanstwa.
Komentarz usunięty przez moderatora
No tak było xD PS "tak walczą ze mną i bezczeszczą moje symbole" ile z nich to robi? 0,1%? Mniej? Dla porównania 25% Polaków chce wsadzać gejów do więzień lub zabijać za to, że są gejami.
Ale dlaczego katol xD? Katolików też wyzywaj od pedziów, to zobaczymy ich reakcję. Osoby homo możesz wyzywać od katoli. Popukają się w czoło i tyle.