Wpis z mikrobloga

@geuze ...ciekawe że są przypadki żeby pompujesz koło na stacji a za chwilę masz kapcia nagle w jednym momencie bo puszcza połączenie... ale wielu myśli że schodzi zawsze pomalutku...
  • Odpowiedz
@Odczuwam_Dysonans ...ok zgoda że powietrze może tak schodzić ale są przypadki że nawet po kole od wulkanizatora wracasz za 5 minut osobiście dawałem koła które z jakiegoś powodu po założeniu do auta po chwili stało na feldze itd
więc mi chodziło o różne przypadki a nie ten tylko podany z wpisu.
  • Odpowiedz
@Cosmo77: LOL. 240 koni mechanicznych to ja mam w normalnym kombi, rodzinnym dupowozie.
Bo taki był na placu, dało się wziąć z rabatem, że wyszło tyle samo co za 190 KM z konfiguratora. Jakbym miała dopłacać, to bym nie dopłacała. 190 by starczyło, ale to 240 to też nie jest jakieś sportowe auto.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@howtobepro: Veloce to ta limitowana wersja Gulietty? Jak tak to zachowanie tej pani mnie nie dziwi. Ma hajs (lub jej partner ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), lubi mieć coś co daje jej wyjątkowość więc dlaczego ma kalać swój dupowóz bieda kompresorem z Orlenu? I jeszcze może sama ma się tym brudzić? Pewnie należy do tych osób które lubią być obsługiwane ekskluzywnie i w każdej p------e podkreślać
  • Odpowiedz