Aktywne Wpisy
mickpl +1098
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
ziuaxa +130
ZBIÓRKA HAJSU NA 1-godzinnego LAJVA/Q&A dla SEBASTIANA #sebcel
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Konkluzja jest trochę taka, że są ludzie, którzy nie radzą sobie z myślą o wolnym czasie, a przecież życie na tym świecie daje nam tyle możliwości ...
#praca #pracbaza #przegryw #depresja #oswiadczenie #gownowpis #bekazpodludzi
Faktycznie jeszcze jestem w stanie zrozumieć ludzi którzy mają może fajną pracę i się w niej realizują. No ale nie oszukujmy się, większość pracuję w gównorobotach tylko
@Patrycja89: w punkt
U mnie jeden dziadek przyjeżdża do pracy 45 min przed robotą i tak sobie po prostu czeka w samochodzie... Zdarza mu się też zaczynać pracę przed jej formalnym rozpoczęciem, bo co się będzie nudził, tu już sobie przygotuje...