@Cierniostwor: wystarczy się nie żenić, proste. ¯\_(ツ)_/¯
@Blaady: śmieszne musi być bycie atrakcyjną kobietą i oglądanie takich obrazków wrzucanych przez przegrywów, którzy wg niej nie kwalifikują się nawet na określenie "men" XD
@Blaady: czy ja wiem. Bez tatuaży - zgoda, bo są obleśne. Bez dlugow - jasne. Ale nie wiem co wy macie takie parcie na dziewice. Chyba sami nimi jesteście. Taka to nic nie umie.
więcej partnerów przed mężem to większa szansa na rozwód
bo różowa ma doświadczenie i wie czego chce od faceta. jak nie spełniasz wymagań to cię kopnie w dupę. i dobrze, nie będzie się męczyć z osobą która jej nie odpowiada.
doświadczeni faceci mają tak samo. taki facet powie ci szczegółowo swój typ kobiety, nie bierze pierwszej lepszej jaka się nawinie
@thewickerman88: zależy w jakim związku. Krótkoterminowo to może być męczące, ale drugoterminowo wszyskie doświadczenia zdobywa z tobą i nie ma zaszłości z poprzednich relacji, które mogą męczące. Czy będzie kłodą bardziej zależy od psychiki i nastawienia.
Komentarz usunięty przez autora
tylko prawiczek może mysleć że dziewica jest fajna.
@Blaady: śmieszne musi być bycie atrakcyjną kobietą i oglądanie takich obrazków wrzucanych przez przegrywów, którzy wg niej nie kwalifikują się nawet na określenie "men" XD
na ons nie, na żonę idealna
bo różowa ma doświadczenie i wie czego chce od faceta. jak nie spełniasz wymagań to cię kopnie w dupę. i dobrze, nie będzie się męczyć z osobą która jej nie odpowiada.
doświadczeni faceci mają tak samo. taki facet powie ci szczegółowo swój typ kobiety, nie bierze pierwszej lepszej jaka się nawinie
@thewickerman88: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD