Wpis z mikrobloga

@krasucki22: Ta, skrajnie prawicowa gazeta a właściciel czyli James często prowokuje, łamie prawo i potem przeprasza i płaci kary.
Krótki reaserch i akcja z ACRONem gdzie sfałszował dowody aby u----ć organizację non-profit (potem wskazane przez odpowiednie służby, że wszystko było git) i już dla mnie się skończył. Porównanie do stonuga i jego setek obietnic na afery z np. żoną ziobry i nadal nic.
  • Odpowiedz
@krasucki22: I przez to u----ł. No to bardzo dobry dziennikarz, normalnie wzór cnót i mnie przekonałeś. Oszukali i Trump wygrał bezgłośnie, 538 do 0.
  • Odpowiedz
@krasucki22: Też mi się wydaje, że jak ma się jakieś dowody na oszustwo to się to zgłasza do odpowiednich służb i największych mediów, a nie do typa, którego kolega wyżej już ładnie opisał. No, ale tobie widzę odpalił się mechanizm wyparcia.
  • Odpowiedz
@Mojs: Nie ma czegoś takiego jak dobry dziennikarz. Nie różnią się niczym od prostytutek według mnie gadają i robią to za co im się płaci. Tak samo jest z różnymi ekspertami WHO
  • Odpowiedz
@krasucki22: Jeśli nie ma dobrych to czemu śledzisz tylko takich którzy popierają twój światopogląd i styl myślenia? Nie powinieneś przestać śledzić WSZYSTKICH właśnie dlatego, że nie ma dobrych?
  • Odpowiedz
@krasucki22: Miało być tweet, za wcześnie na poprawne pisanie. Fakt, walnąłem babola. Tak czy siak, do wypowiedzi dziennikarza, którego uważasz za prostytutkę. Jeden diabeł.
  • Odpowiedz