@krasucki22: Ta, skrajnie prawicowa gazeta a właściciel czyli James często prowokuje, łamie prawo i potem przeprasza i płaci kary. Krótki reaserch i akcja z ACRONem gdzie sfałszował dowody aby u----ć organizację non-profit (potem wskazane przez odpowiednie służby, że wszystko było git) i już dla mnie się skończył. Porównanie do stonuga i jego setek obietnic na afery z np. żoną ziobry i nadal nic.
@krasucki22: Też mi się wydaje, że jak ma się jakieś dowody na oszustwo to się to zgłasza do odpowiednich służb i największych mediów, a nie do typa, którego kolega wyżej już ładnie opisał. No, ale tobie widzę odpalił się mechanizm wyparcia.
@Mojs: Nie ma czegoś takiego jak dobry dziennikarz. Nie różnią się niczym od prostytutek według mnie gadają i robią to za co im się płaci. Tak samo jest z różnymi ekspertami WHO
@krasucki22: Jeśli nie ma dobrych to czemu śledzisz tylko takich którzy popierają twój światopogląd i styl myślenia? Nie powinieneś przestać śledzić WSZYSTKICH właśnie dlatego, że nie ma dobrych?
@krasucki22: Miało być tweet, za wcześnie na poprawne pisanie. Fakt, walnąłem babola. Tak czy siak, do wypowiedzi dziennikarza, którego uważasz za prostytutkę. Jeden diabeł.
Po ponad 10 latach pracy jako kierowca autobusu w Polsce, je8łem to wszystko i pojechałem w Bieszczady… to znaczy wyjechałem do pracy do Niemiec właśnie jako kierowca autobusu. Wybrałem system 2/2, właśnie mija mi drugi tydzień pracy tutaj i jest git. #pracbaza #autobusy #emigracja #niemcy
https://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1324174186366074880
#usa
źródło: comment_1604558202EvpcH2TmliZeJ43k3tgNcx.jpg
PobierzKrótki reaserch i akcja z ACRONem gdzie sfałszował dowody aby u----ć organizację non-profit (potem wskazane przez odpowiednie służby, że wszystko było git) i już dla mnie się skończył. Porównanie do stonuga i jego setek obietnic na afery z np. żoną ziobry i nadal nic.