Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jaunas: to co? chcesz protestować dla samego protestowania? Co pół roku tak będziecie się zbierać? Parę dni z wiarą, że to wreszcie teraz i potem do domu? Trzeba się tej propagandzie jakoś postawić, zmasowaniem bezimiennemu tłumowi to się chyba udawało. Komitet to powtórka z rozgrywki. Przegranej rozgrywki. Nie zapomnij w jakim kraju żyjesz. Większość ludzi jest jednak mniejszymi bądź większymi katolikami. Musisz się z nimi dogadać, musisz ich mieć ze
  • Odpowiedz
Trzeba się tej propagandzie jakoś postawić

@pusiarozpruwacz: Tak też uważam! Mówię przecież, że nie można jej ulegać, tylko trzeba ją zbijać.

Pisowska propaganda i tak znajdzie sobie jakieś paliwo.
  • Odpowiedz
@shiverr KOD był tak wysmiewany bo z słusznego obwiniania pisu w sprawach konstytucyjnych zmienili się w parodie. Nagle na scenie politycy, którzy Polakom zbrzydli + sekciarskie zachowanie emerytów. Nawet jak wypłynęła sprawa alimentów Kijowskiego to się zachowywali tak jak pisowscy emeryci w stosunku do Rydzyka.
  • Odpowiedz
Potwierdzam, dałem komentarz jak zmienili błyskawice na tęczowa że to totalny strzał w stopę, bez wulgaryzmów, miałem ponad ,50 lajków i dyskusje pod postem. Następnego dnia komentarz usunięty a ja do dziś zablokowany na ich profilu. Żenada.
  • Odpowiedz
@shiverr: kolejny błąd, to samo popełnili narodowcy po udanych marszach niepodległości, to to że zakładają że ludzie którzy przychodzą na marsz/protest to będą ich wyborcy, a to jest już niesamowicie trudno osiągnąć.
  • Odpowiedz
pogrzebanie największego oddolnego ruchu jeszcze zanim jeszcze cokolwiek udało się osiągnąć, tylko po to aby pod płaszczykiem "organizacji non profit" wylansować się polityczni

@shiverr: taktykę bezczelnie zgapili od Korwina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@shiverr: a post ogólnie śmierdzi jak "kiedyś popierałem/poparłbym protesty ALE"

ja na razie bym powalczył z pisem ogólnie, nawet jeżeli jakaś menda się na tym dorobi (zawsze tak jest i będzie), potem powinno być prościej
  • Odpowiedz
@elo_: kiedyś popierałeś po albo pis wg wykopków, teraz jak nie zgadzasz się w stu procentach z postulatami wyjętymi żywcem z programu partii razem to jesteś pisowskim trollem. Ci sami ludzie śmieją się, że do pisowców nie docierają żadne argumenty, a zachowują się tak samo tylko w drugą stronę. Szkoda strzępić ryja.
  • Odpowiedz
, ale w momencie kiedy osoby o odmiennym światopoglądzie zaczynają rościć sobie prawo do decydowania w moim imieniu i wbrew głosowi całkiem sporej grupy ludzi, to

@shiverr: ale w czym oni decydują? Gdzie ci coś odebrali? Bo do tej pory widzę tylko jak PiS rozkręca własne państewko mając w dupie opinię publiczną i mnie to tym bardziej przeraża, że mogą oni bezkarnie robić to do dnia dzisiejszego podczas gdy ludzie
  • Odpowiedz