Aktywne Wpisy

SmiecGnoj +81
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz
źródło: temp_file4428101845356112741
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Yahoo_wrocek: No spoko, a jakieś realne zarzuty do niego masz? Jeśli chodzi o wypełnianie woli mocodawców, to już raczej się przekonaliśmy, że lepiej nam bo jako niemieckiej kolonii (z resztą wcale nie przestaliśmy nią być).
Ten błazen na serio to napisał XDDDD
Dobrze mu tam cisną w komentarzach. Szkoda, że nic nie napisze o kalifatach w jego ulubionej jewropie XD