Aktywne Wpisy
Wrrronika +5
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +70
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
#informatyka #pcmasterrace #heheszki #humorobrazkowy #memy #humorinformatykow
70 euro + marża wliczona w sugerowaną cenę detaliczną upośledzeńcu. 70eur to nie dużo dla producenta, ale k---a musimy o zysku j------o sprzedawcy. Ty jesteś dzban jeżeli uważasz, że na sprzęcie komputerowym są marże jak w warzywniaku. Takie naście i więcej procent to możesz sobie jebnąć na myszce Geniusa, albo podkładce na mysz, a
Niestety, wydajność karty nie wszystko. Jako że AMD pierwotnie twierdziło że problemy z
@WWAldas:
@WWAldas: no widziałem
Osobiscie wciagam 6800 xt jesli uda sie kupic bo na 3080 nie chce mi sie czekac, moze pozniej sprzedam radka i kupie jak sie wszystko uspokoi. A moze juz poczekam na kolejne generacje zobaczymy ;) W RTX radeon podobno radzi sobie 20% gorzej - w sumie przy tak mocnej karcie to jak w 4k rtxy ustawie na srednia jakosc pewnie dalej beda swietne ;
RX 5700 XT był dobry, to tyle. Względem RTX 2070 albo 2070 Super nie wyróżniał się zbytnio. Cenowo mógł być lekko atrakcyjniejszy, ale niestety częściej z nimi było coś nie tak. Głównie problemy ze sterownikami. Nie posiadał też tak dobrego wbudowanego encodera wideo jak nVidia, gorszy do streamowania, gorzej w obróbce wideo. Wyłącznie do grania.
Przez ostatni rok, dobrym kompromisem, za pół ceny niż te wszystkie