Wpis z mikrobloga

@kuraku: Każdy rower jest gravelem jeśli jestes wystarczająco odważny :D. Na celowe zbieranie kwadratów wole jednak jeździć gravelem. Szosa będę zbierał te "asfaltowe".
  • Odpowiedz
dla tych bez premium to chyba zostaje jedynie manualne zaplanowanie trasy w komoot, export gpx i import w statshunters jako route i sprawdzenie czy sie wszystko zgadza i czy zalicza te kwadraty, ktore chcemy...?
  • Odpowiedz
@westu: Do wczoraj jeszcze tak robiłem bo nie znałem plugina do Chrome od Statshunetra. Rysowałemw route creatorze, pobierałem GPX, nakładałem na mape SS i tak z 10 razy po poprawkach :D.

wow! działa razem z strava-map-switcher, więc można planować kwadraty na podkładzie z mapy.cz

@AlteredState: O widzisz, tego plugina nie znałem, a maps.cz ładnie pokazują jak bardzo można się w--------ć w ujeby po kwadracik :D. Podoba mi się
uysy - @westu: Do wczoraj jeszcze tak robiłem bo nie znałem plugina do Chrome od Stat...

źródło: comment_1603969708yghQV9g08LZ1YYEih8ra0F.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@uysy: Jeśli zapiszesz trasę, a później chcesz jeszcze coś zmienić to dodatek już się nie wczytuje. No chyba że gość już to poprawił, bo tak to niestety działało na początku.
  • Odpowiedz
Ok dzieki, czyli nie ma lepszej opcji dla tych, co nie maja premium. Szkoda, ze to takie drogie, dla amatora bez sensu :/
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@westu: Dla ludzi bez premium i lubiących przycebulic też jest sposób.
1. Zakladasz nowe konto,
2. Rejestrujesz się na 30 dniowy okres PRÓBNY strava summit
3. Podajesz numer karty i anulujesz od razu subskrybcję albo podajesz numer karty wirtualnej revoluta i kasujesz kartę
4. Robisz sobie trasę w płatnerze
5. Eksportujesz do gpx
6. Wgrywasz na garmina
  • Odpowiedz