Aktywne Wpisy
r5678 +28
Co papież zrobił złego?
Ja tam go lubiłem bo miał pozytywny wpływ na społeczeństwo. Zwłaszcza że żyłem za jego czasów i nie jest to dla mnie jakaś historyczna postać. Jego smierc zjednoczyła nawet pseudo kibiców kiedy się pojednali tego dnia i przeciwne drużyny które się dosłownie zabijały związali ze sobą szaliki. Nigdy wcześniej ani nigdy później nie było takiego przypadku w tej społeczności.
Mam dystans do tej całej papiezowej sprawy lubię się
Ja tam go lubiłem bo miał pozytywny wpływ na społeczeństwo. Zwłaszcza że żyłem za jego czasów i nie jest to dla mnie jakaś historyczna postać. Jego smierc zjednoczyła nawet pseudo kibiców kiedy się pojednali tego dnia i przeciwne drużyny które się dosłownie zabijały związali ze sobą szaliki. Nigdy wcześniej ani nigdy później nie było takiego przypadku w tej społeczności.
Mam dystans do tej całej papiezowej sprawy lubię się
W piątek przyjąłem spadek po babci, meble, bibeloty, trochę pościeli - myślałem, że to formalność. Dzisiaj ktoś mi powiedział, że dziedziczy się długi i aż mi serce stanęło bo babcia nabrała chwilówek na ponad 100k. Błagam napiszcie, że ja nie będę musiał tego płacić.
#pieniadze #banki #dlugi #spadek #pytanie #finanse
#pieniadze #banki #dlugi #spadek #pytanie #finanse
nie akceptujcie ich na protestach, to są najwięksi prowokatorzy, często opłaceni, im nie zależy na postulatach, oni chcą siać chaos, dezinformację, prowokować policję
Jako pierwsi spierdzielą jak zacznie coś się dziać i zostawią niewinnych ludzi na gazowanko jak wjedzie policja.
Nie bez powodu pojawiają się przesadnie zamaskowani (wiadomo w tych czasach to może głupio brzmi xD)
***** pis i antifę
#protest
OPŁACANI #!$%@? PRZEZ FUNDACJĘ DZIURA W DUPIE
ostanio był margot i też musiał coś od #!$%@?ć
Btw, dużo dowodów na konkretne osoby, znam osobiście temat antifiarza z Wałbrzycha, który za hajs jeszcze niedawno był prolifowcem i stał z transparentami abortowanych dzieci xD
https://m.facebook.com/WalbrzyskiGornik/photos/a.1363045760448062/3389424517810166/?type=3&source=57
z jednego #!$%@? w drugie. Ale przyjdzie może czas na bycie normalnym.