Wpis z mikrobloga

popieram te protesty ale zaczynam widywać coraz więcej przygłupów z #antifa i #anarchizm
nie akceptujcie ich na protestach, to są najwięksi prowokatorzy, często opłaceni, im nie zależy na postulatach, oni chcą siać chaos, dezinformację, prowokować policję
Jako pierwsi spierdzielą jak zacznie coś się dziać i zostawią niewinnych ludzi na gazowanko jak wjedzie policja.
Nie bez powodu pojawiają się przesadnie zamaskowani (wiadomo w tych czasach to może głupio brzmi xD)
***** pis i antifę

#protest
źródło: comment_1603915423KiDH6JhiDmwa5EkBKT9Bq8.jpg
  • 20
@Bodzias1844: Jestem działaczem socjalistycznym, miewam kontakty z innymi, którzy mają z Antifą kontakt i znając jako tako tych ludzi i to, w co wierzą, to co napisałeś jawi się jako skrajnie kuriozalne.
@Sqrqol: Widzisz znasz to z jednej strony ja z drugiej. Nie mówię, że wszyscy są opłaceni albo, że robią to za hajs. Po prostu tych mniej wierzących w tą ideologię przekonuje często hajs ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bodzias1844: Więcej hajsu to by mieli jakby wstąpili do PiSu. Antifa na protestach to błogosławieństwo bo potrafią się #!$%@?ć jak trzeba i jak narodowcy ci będą chcieli #!$%@?ć łeb, to oni cię będą bronić.
@Sqrqol: Akurat w tym wypadku antifa na protestach to tylko problem bo jest spokój z narodowcami, sami mają dość tego rządu więc po co mieliby atakować kogokolwiek? Ci pod kościołami to mały promil, przygłupy a nie narodowcy. Ale jeśli antifa zacznie się liczniej pojawiać i wszczynać burdy, prowokacje itp. to nie będzie to tak ładnie wyglądać.
@Sqrqol: Jeśli nie są opłacani, to jeszcze lepiej, jak można być takim zjebem za darmo?

Btw, dużo dowodów na konkretne osoby, znam osobiście temat antifiarza z Wałbrzycha, który za hajs jeszcze niedawno był prolifowcem i stał z transparentami abortowanych dzieci xD
@fredperry No i można zmienić poglądy. Ja jeszcze rok temu byłem nacjonalistą i #!$%@?łem feministki i LGBT, a dzisiaj jestem socjalistą i #!$%@?ę nacjonalistów