Aktywne Wpisy

raFFcio +42
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

@sg553: Ja też :) Z tych większych partii to chyba najmniejsze zło. Nigdy jeszcze nie rządzili smodzielnie i z reguły są to ludzie zdroworozsądkowi. No chyba, że w przeciągu tych 3 lat wkroczy nowa formacja. Może Hołownia? Ale póki co nie znam programu jego ewentualnej partii. Marzy mi się powrót Gwiazdowskiego do
@BasTajpan: Ty to jesteś stabilny. Weź może lepiej po prostu w ogóle nie głosuj, skoro nie umiesz. ( ͡º ͜ʖ͡º
@Maly_Jasio:
Ja jestem centroprawakiem i teraz mi trochę wstyd się do tego przyznawać xD. Od razu ktoś pomyśli, że jestem takim przygłupem jak np. ona. ¯\_(ツ)_/¯
@AkyszLewusie: i dlatego nie należało ruszać tego kompromisu...
@shaelix92: ale wiesz, kto ułoży pytania do tego referendum? Kaja Godek...
@ZygmnuntIgthorn: tego nie wiedziałem. W takim razie cała Konfederację należałoby wyrzucić na śmietnik historii, wraz z wszystkimi przedstawicielami