Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

O to to, przyznaje racje dla Ciebie mireczku. Ja sie zastanawiam obecnie nad popieraniem koalicji PSL - Kukiz.

@sg553: Ja też :) Z tych większych partii to chyba najmniejsze zło. Nigdy jeszcze nie rządzili smodzielnie i z reguły są to ludzie zdroworozsądkowi. No chyba, że w przeciągu tych 3 lat wkroczy nowa formacja. Może Hołownia? Ale póki co nie znam programu jego ewentualnej partii. Marzy mi się powrót Gwiazdowskiego do
  • Odpowiedz
@Maly_Jasio: dokładnie tak jak mówisz, myślę że referendum zakończyło by się wynikiem 95% przeciw zaostrzaniu prawa do aborcji. Wynik tego referendum należało by wpisać do konstytucji i tyle.
  • Odpowiedz
Szczerze powiedziawszy głosowałem na Konfederacje.

Na następnych wyborach głosuje maksymalnie w lewą stronę.

@BasTajpan: Ty to jesteś stabilny. Weź może lepiej po prostu w ogóle nie głosuj, skoro nie umiesz. ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
Z zakazem aborcji w takim brzmieniu nie zgadzają się też centryści i rozsądni prawacy.

@Maly_Jasio:
Ja jestem centroprawakiem i teraz mi trochę wstyd się do tego przyznawać xD. Od razu ktoś pomyśli, że jestem takim przygłupem jak np. ona. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Czekam tylko, az cos jej zrobią i narodowcy zaczna atakować personalnie lpg w ich domach w ramach rewanzu , ale bedzie kwwwik glupich lewakow sami na siebie kreca bat.

@AkyszLewusie: i dlatego nie należało ruszać tego kompromisu...
  • Odpowiedz
dokładnie tak jak mówisz, myślę że referendum zakończyło by się wynikiem 95% przeciw zaostrzaniu prawa do aborcji. Wynik tego referendum należało by wpisać do konstytucji i tyle.

@shaelix92: ale wiesz, kto ułoży pytania do tego referendum? Kaja Godek...
  • Odpowiedz
Ale wiesz, że liberalny pan doktór ekonomii opublikował swego czasu 100 ustaw Mentzena, w których był m.in. projekt całkowitego zakazu aborcji?

@ZygmnuntIgthorn: tego nie wiedziałem. W takim razie cała Konfederację należałoby wyrzucić na śmietnik historii, wraz z wszystkimi przedstawicielami
  • Odpowiedz