Wpis z mikrobloga

No elo nowogracz (może) LoRa i mam kilka pytań, może mądrych może głupich niewiem
1. Długo mi zajmie zrobienie jakiejś talii która nie będzie guwnme? Pamiętam, że w betowym gwincie zajęło mi to chyba ze dwa sezony głównie dlatego, że na koniec sezonu dostawało się itemy.
2. Jacyś przydatni, nieżeżuncyjni strimerzy od których mógłbym się nauczyć grać (preferowalnie ruscy albo angielscy)
3. Czy twórcy (Riot jeśli się nie mylę) interesują się jakoś własną grą, czy mają w------e jak pewni inni twórcy i nawet nie pamiętają o rocznicy własnej gry.
4. Jakieś strony przydatne dla nowograczy, wiem że jest subredit na reddicie, ale czy są jakieś strony typu LoR24.pl albo zespoły analizujące mete.
5. Grałem głównie w gwenta i kiedyś trochę w HSa i Mythgard, trudno mi się będzie nauczyć grać w Lora? Przyznam, że trochę trudniej mi się ogarniało gry typu bicie przeciwnika kartami po twarzy xd
6. Takie mniej ważne, ale jak moja siostra gra w lola to czy jakbym połączył konta to dostałbym jakieś itemy w Lorze, albo czy ona by dostała coś w Lolu za to.

#legendsofruneterra #lor
EissIckedouw - No elo nowogracz (może) LoRa i mam kilka pytań, może mądrych może głup...

źródło: comment_1603532697pUdpf4Tzehx4TQPRGMcBgI.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EissIckedouw: no elo mordo.

1. Długo mi zajmie zrobienie jakiejś talii która nie będzie guwnme? Pamiętam, że w betowym gwincie zajęło mi to chyba ze dwa sezony głównie dlatego, że na koniec sezonu dostawało się itemy.

Trochę to zajmie. Wydaje mi się, że dłużej niż w Gwincie, chociaż tutaj osoby mówiły, że LoR jest bardziej hojny niż Gwint. Nie zgadzam się, ale nie jest źle. Co czwartek otwierasz skarbiec i to
  • Odpowiedz
@jombsik:

CECAMAIFBMNB4KZQGEBAEBIEAYBQGBICAQDACAIBEIAQEAIFCAMQA

tą talię się gdzieś w deck builder wstawia i to generuje talię? Rozumiem że nie ma jakiejś strony z taliami xd

Zdecydowanie BruisedByGod
  • Odpowiedz
@EissIckedouw: tak, wchodzisz w deckbuilder i u góry masz importuj talię.

Co do rozszerzenia to gram miesiąc więc niewiele wiem, w zeszłym tygodniu było mini rozszerzenie, więc chyba często cisną.

Wpisałem w google runeterra reflink i nic nie wyskoczyło więc chyba nie ma. Ale tutaj masz bonus za rejestrację przez tę stronę.
  • Odpowiedz
@EissIckedouw: następne roszczenie będzie w grudniu i wtedy wszystkie regiony będę mieć ten sam lvl

1 W mojej opinii szybko choć są różne głosy na ten temat. Na pewno nie jest źle.
2 ja tylko oglądam MegaMogwai a decki biorę z https://lor.mobalytics.gg/meta-tier-list
3 często są aktualizacje gdzie bufują albo nerfią karty więc tak
4 jak w każdej karciance szybko można ogarnąć podstawy a potrzebujesz czasu aby wymiatać
6 nie wiem
  • Odpowiedz
@EissIckedouw: tak oraz twoje ''drzewko/ścieżka nagród'' do zdobywania skrzynek i kapsuł z kartami i odłamkami. Opłaca się zmieniać region co 4 lvl bo wtedy jest najlepszy progres a do 12 masz 50%exp, ale tylko w regionach które były core set.

ogólnie nowe karty chcą dodawać co 2 miesiące. W sierpniu dostaliśmy nowy region a 3 stare dostały lvl do 29, nie dawno dodali nowe karty i kolejne regiony dostały lvl
SpaceMonkey - @EissIckedouw: tak oraz twoje ''drzewko/ścieżka nagród'' do zdobywania ...

źródło: comment_16035368580HKcq0Pa0QTuw8Znf5rbPw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz