Wpis z mikrobloga

@lizardking_21: A jakbyś chciał to nazwać? Strajk z kobietami? Strajk dla kobiet? Strajk przeciwko delegalizacji aborcji?
Co jak co, ale chyba w tym przypadku nazwa jest mało istotna xD

A co do roli mężczyzny w kwestii aborcji. Ja jestem za 101% równością, również jeśli chodzi o aborcję prawną. Tylko, że aborcja prawna to "krok wyżej" od zwykłej aborcji, a dwa kroki wyżej od kompromisu aborcyjnego. A skoro rząd zakazuje aborcji to
@lizardking_21: oho zaczyna sie. A mĘżCzYźNi To Co za każdym razem xD piwniczak nie jest w centrum zainteresowania, potrzebuje specjalnego zaproszenia i zapowiedzi, może jeszcze bukiet kwiatów? xD uwielbiam jak wykopki spłycają problemy i mają zawsze ból dupy bo sprawa ich nie dotyczy. Zawsze wszystko was dotyczy, teraz wyjątkowo nie i JAK TO
na strajkach jest sporo mężczyzn. porządnych mężczyzn którzy nie są wyjątkowymi płatkami śniegu jak wy xDDD
@janabanana: no ciekawe, nawet nie wiedziałem, że tak myslę, ale dzięki za oswiecenie xD Wymyslaj sobie dalej te swoje historie. Bo są calkiem smieszne, w sytuacji gdzie prawdopodobnie sam jestem tym mitycznym lewakiem xD A spłycaniem problemu jest akurat mówienie, ze dotyczy on wyłacznie kobiet.