Aktywne Wpisy
lord-nihilus +456
Jarek_P +355
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Łukasz Szumowski: i have a plan
Łukasz Szumowski has left the game
#koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
@alteron tymczasem z Ministerstwa Finansów cały czas ktoś s-------a xd
Komentarz usunięty przez autora
disconnected
@Trzesidzida: Raczej "z---------ł" ( ͡º ͜ʖ͡º)
ale dla Ciebie to też pewnie tylko populizm bo jak mozna cytowac ministra zdrowia z PiSu xDDD i sa tak swietnie przygotowani, ze w Wawie szukaja pracownikow do szpitali... bo w innych wojewodztwach jeszcze nie wiedza gdzie beda szpitale polowe
I tak w kwietniu można było wynająć salę na październik. Zdziwię Cie- ludzie się weselne na ponad pół roku do przodu zamawiają A targi branzowe- często rok wcześniej wynajmują na dany weekend. Często przed otwarciem nowej hali w firmach są nowi pracownicy już zatrudnieni xDdddm więc tak mogli już w kwietniu znaleźć miejsca na jesień k zacząć