Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rafatus69: Ty sobie przypomnij lepiej jak można było jak pies znaczyć teren, lać po kątach i miskach w Czesterze( ͡º ͜ʖ͡º) Smród, brud patologia, to dopiero wstyd robić pod siebie w tak młodym wieku
  • Odpowiedz
@CrystalCastle: a Ty sobie przypomnij jak z dziewczyny biednej zakochanej do nieprzytomności sobie robiłaś jaja na internecie i się podszywalaś za mnie... Nie jest Ci wstyd!? To tylko biedna zakochana dziewczyna, a Ty ja tak ranisz... Życzę Ci, żebyś kiedyś jakiś chłopak tak zranił jak Ty ja ranilaś. Przeżyjesz zawód miłosny, to Ci się odechce głupich żartów na biednych zakochanych dziewczynach.
  • Odpowiedz
@CrystalCastle: Jak się dziewczyno nie wstydzisz takie rzeczy opowiadać!? Kłamiesz!!! Kłamiesz bo co? Bo masz problemy z otyłością? Masz z tego powodu kompleksy. Pewien użytkownik podesłał mi Twojego Facebooka, wystawiłbym go tutaj, ale to naruszyło by twoje dobra osobiste. Może zamiast poświęcać czas na wylewanie swoich żali tymi tłustymi paluszkami w monitor telefonu na śmieszne forum z obrazkami, to byś zaczęła regularnie biegać? Żal mi twojej rodziny, jak na ciebie
  • Odpowiedz
@CLONE: Może koleżanka sama zachęcę się pochwalić. Możesz mi zarzucić co chcesz, ale ja w stalking i nękanie się bawić nie będę. Tym bardziej nie będę tobie nic podsyłał typie xD dopiero zerknąłem na nick, bo użytkownicy na patotagach to dla mnie jak numery w Dachau heh
  • Odpowiedz
@Rafatus69: Widzę epizod psychotyczny bliziutko już, demony buszują po głowie co? Ależ śmisznie historia psa co był goniony z każdego możliwego miejsca znów zatoczy koło. Widać było na ostatnim live, że pieskowi pić się tak chciało ale właścicielka skarciła za złe zachowanie haha. No ładne bajki opowiadasz na dobranoc a akurat pora na wieczorynkę ʕʔ
  • Odpowiedz