Wpis z mikrobloga

Czy włosy u mężczyzny mogą zadecydować o jakości jego życia?

-Jakie są idealne włosy dla mężczyzny?
-Jaka jest idealna linia włosów dla mężczyzny?
-Skala łysienia wg. Norwooda Hamiltona (Norwood balding scale)
-Czy łysy może być atrakcyjny? (Analiza czaszki dobrze wyglądających, łysych mężczyzn)
-Eksperyment na aplikacji randkowej Tinder (Łysiejący vs z bujnym owłosieniem)
-Historia Kamili, czyli rozstanie po zdjęciu czapki

Tego wszystkiego dowiecie się tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Uwaga film może być ciężki w odbiorze dla osób które borykają się z łysieniem!

Lub ewentualną motywacją do wykonania przeszczepu włosów

#blackpill
#ciekawostki
#lysienie
#zakola
#wlosy
#redpill
#gruparatowaniapoziomu
l.....r - Czy włosy u mężczyzny mogą zadecydować o jakości jego życia?

-Jakie są i...
  • 131
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krynicka: Kompletnie inny fenotyp niż Cavill i Pitt którzy Ci się podobają...

Dziwne bo myślałem, że preferujesz właśnie typ wysoce zmaskulinizowany. Ci dwaj mają hollow cheeks i wielką szczękę.

Ten blond gościu to bardziej w stronę Lachowskiego (który Ci się nie podoba mówiłaś) bo delikatniejsze rysy twarzy i mniejsza maskulinizacja. Oprócz tego zakolak i brak brwi XD

Więc trochę to dziwne szczerze Ci powiem
@Blackpill_RAW: Ja preferuję rozny typ. Albo ktoś ma to coś, albo nie. Nie przepadam jakoś szczególnie za typem pretty Boya, ale ten aktor podoba mi się wybitnie. I wszystkim moim koleżankom też. Chodzi chyba też o to, jak on gra, o jego zawadiacki sposób bycia, itp.
Lachowski mi się nie podoba, ale młody DiCaprio mi się kiedyś bardzo podobał. Stary DiCaprio wygląda jak jakiś niedźwiedź.
@Blackpill_RAW: Tego mężczyzny (Wesołowskiego) W Ogóle nie uważam za zakolaka...wlosy ma piękne. Gęste. Nie podobają mi się takie włosy jak u malika, które schodzą tak nisko na czoło, jak u jakiejś małpy, że mam wrażenie owłosionego czoła. I dla mnie ten facet jest jednocześnie uroczy, chłopięcy, i męski. Ma wyraźny łuk brwiowy, kwadratowa szczękę. Jasne brwi mi się podobają, bo generalnie wolę blondynów. To taki skandynawski typ urody, który uwielbiam również.
@Blackpill_RAW: Zwróć uwagę, że temu aktorowi zawsze w filmach dają rolę podrywaczy, łamaczy serc itp, a więc musi być uznawany za kobiety za bardzo atrakcyjnego. Widać ma w sobie coś takiego, co podoba się samicom, a ty nie możesz tego zmierzyć linijka
@Blackpill_RAW: @Blackpill_RAW: no tu ma zakola. Wstawiłes jego zdjęcia po zestarzeniu się. Ja mówię oczywiście o jego prime time. Przecież jak gadacie o Lachowskim, to też mówicie o czasach, kiedy wyglądał najlepiej i miał bujne włosy, a nie zachwycacie się współczesna aparycja, kiedy wygląda jak żul spod zabki
Dobrze starzeją się tylko mężczyźni z mocno zmasulinizowana uroda, a i to nie wszyscy.
@Blackpill_RAW: Cavillowi też wypadły włosy, ale nie odjęlo mu to wiele atrakcyjności. Lachowski nigdy mi się nie podobał, ale po wylysieniu to jest z niego jakieś 5/10, nawet nie rzuciłby się w oczy na polskiej ulicy, chyba, że przez wzrost. Ale twarz mu się zrobiła pospolita, sebkowata.
@Blackpill_RAW: To już zestarzały Wesołowski wygląda lepiej, od zestarzałego modela światowej sławy, Lachowskiego. Wesołowskiego wyróżnia chociaż skandynawski typ urody, piękne blond włosy, i brak menelskiego looku. Z ciekawości obejrzałam zdjęcia Lachowskiego z przeszłości i teraz, i jestem w szoku, co mu się stało. I nie chodzi tylko o włosy, ale rysy twarzy..jako nastolatek miał ostre kości policzkowe jak brzytwy, a obecnie ma zupełnie płaska twarz, jakby mu w ogóle zanikła struktura
  • 0
@Krynicka:

To sprawa dla jakiegoś medyka estetycznego, by odkryć, co się stało z twarzą Lachowskiego, czy to jakaś choroba xD

Ta śmiertelna choroba nazywa się proces starzenia.
@Blackpill_RAW: Być może nawet młody Lachowski mi się nie podobał, bo podświadomie wyczuwałam słaby potencjał genetyczny, i że szybko zamieni się w takiego ramola xD
Ale nie wygląda jest najważniejszy, i pomimo tego spadku formy, chyba ma udane życie prywatne, jakoś ułożył sobie życie.
@Blackpill_RAW: Nie każdy się tak starzeje. Chodziło mi o zanik jego kości policzkowych. Dlaczego teraz ma raka płaska twarz? A kiedyś miał kości policzkowe ostre, jak brzytwy? Z wiekiem rysy twarzy się wyostrzają, a jemu się zrobiły takie nijakie
  • 3
@Krynicka: Kości policzkowe to raczej kwestia tłuszczu a nie wieku. Bo on ma 29 lat to to nie jest wiek do tracenia rys twarzy z powodu czasu.

Mój brat ma 30 lat i jak schudł to ma hollow cheeks. Aż mu zazdroszczę.

A Lachowski nie ma masywnych kości jarzmowych więc w takim wypadku "zalanie" się smalcem z tych powiedzmy 10% na 15% już powoduje zaokrąglenie twarzy mimo, że sylwetka nie ulegnie
  • 2
@Krynicka: U mnie np. różnica w wadze 67 kg a 74 kg jest niesamowicie widoczna na twarzy.
Sylwetka praktycznie bez zmian, a przy 67 mam ostre rysy twarzy, widoczne kości policzkowe, ostrą szczękę i nawet delikatne hollow cheeks.
Przy 74 już to znika i się robi "normalna". Nie ziemniak p0lacki ale już wyglądam znacznie gorzej.
@Blackpill_RAW: moja matka tez raz stwierdzila ze jej wzrostaki juz sie nie podobaja i teraz woli pilkarza Blaszczykowskiego!Oczywiscie co do czego wybrala 210cm lankleta alkoholika o aparycji schlanego zula,byle tylko mial jej ulubiona ceche dymorficzna(ponad 2m wzrostu)reszta jej nie obchodzila(alkoholizm,brak zatrudnienia/praca na 1/4 etatu,noszenie 2 nie pranych cottonwordow na miesiac).Nigdy nie slucha sie femoida,zawsze powie ze chady sa brzydkie i lepsi sa zakolacy bez brwii bo maja dobrany pasek do spodni