Aktywne Wpisy
W jaki sposób w samochodach bez czujników parkowania wiecie jak blisko można podjechać do przeszkody przy parkowaniu? Macie jakiś system, czy to jest tylko i wyłącznie wyczucie? Jeśli to wyczucie, to jak się tego można nauczyć? #prawojazdy #motoryzacja
jestem_tunowy +497
kolczyk w nosie - największe oszpecenie jakie może sobie sprawić kobieta w XXI wieku imo nawet znacznie gorsze od tatuaży, obrzydliwa moda i instant redflag, zgadzasz się - plusujesz
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #piercing
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #piercing
-Jakie są idealne włosy dla mężczyzny?
-Jaka jest idealna linia włosów dla mężczyzny?
-Skala łysienia wg. Norwooda Hamiltona (Norwood balding scale)
-Czy łysy może być atrakcyjny? (Analiza czaszki dobrze wyglądających, łysych mężczyzn)
-Eksperyment na aplikacji randkowej Tinder (Łysiejący vs z bujnym owłosieniem)
-Historia Kamili, czyli rozstanie po zdjęciu czapki
Tego wszystkiego dowiecie się tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uwaga film może być ciężki w odbiorze dla osób które borykają się z łysieniem!
Lub ewentualną motywacją do wykonania przeszczepu włosów
#blackpill
#ciekawostki
#lysienie
#zakola
#wlosy
#redpill
#gruparatowaniapoziomu
Dziwne bo myślałem, że preferujesz właśnie typ wysoce zmaskulinizowany. Ci dwaj mają hollow cheeks i wielką szczękę.
Ten blond gościu to bardziej w stronę Lachowskiego (który Ci się nie podoba mówiłaś) bo delikatniejsze rysy twarzy i mniejsza maskulinizacja. Oprócz tego zakolak i brak brwi XD
Więc trochę to dziwne szczerze Ci powiem
Lachowski mi się nie podoba, ale młody DiCaprio mi się kiedyś bardzo podobał. Stary DiCaprio wygląda jak jakiś niedźwiedź.
@Krynicka: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Norwood 3
Dobrze starzeją się tylko mężczyźni z mocno zmasulinizowana uroda, a i to nie wszyscy.
Leczałski na ulicy wyglądałby obecnie jak zwykły normik.
@Krynicka: To już serio mieszkaniec dworca Zachodniego.
Days of his slay are over
Ta śmiertelna choroba nazywa się proces starzenia.
Ale nie wygląda jest najważniejszy, i pomimo tego spadku formy, chyba ma udane życie prywatne, jakoś ułożył sobie życie.
Mój brat ma 30 lat i jak schudł to ma hollow cheeks. Aż mu zazdroszczę.
A Lachowski nie ma masywnych kości jarzmowych więc w takim wypadku "zalanie" się smalcem z tych powiedzmy 10% na 15% już powoduje zaokrąglenie twarzy mimo, że sylwetka nie ulegnie
Sylwetka praktycznie bez zmian, a przy 67 mam ostre rysy twarzy, widoczne kości policzkowe, ostrą szczękę i nawet delikatne hollow cheeks.
Przy 74 już to znika i się robi "normalna". Nie ziemniak p0lacki ale już wyglądam znacznie gorzej.