@RandomowoWygenerowany: O Panie to grubo papieru masz :P Jaka średnia ? Przecież jak gry okażą się sukcesem i przyniosą zyski to ziomek możesz szykować się na emeryture xd
@programistalvlhard: średnia koło 20 zł. Nie ukrywam, liczę na konkretny zarobek ale ze swego długiego giełdowego doświadczenia wiem, że takie "pewniaki" często nie odpalają :DDD a co do emeryturki... brakowałoby mi giełduni naszej. Już 17lat tylko z niej się utrzymuję :DDDDD
@RandomowoWygenerowany: :P Nieźle, ja dopiero gdzieś tam zaczynam. Dlatego nazwałem inwestycje ryzykowną. Zobaczymy jak pójdzie fajnie by było jakby odpaliło ale tego nikt nie wie wszystko zależy od jakości produktu i marketingu
@programistalvlhard: Moim zdaniem Farma w ogóle nie jest teraz ryzykowna. Tak było pół roku temu. Dla mnie najprostszy jest rachunek ile My.Games inwestuje w WW3, a mają doświadczenie w tego typu produkcjach. Na tym się nie zarobi tylko w momencie jeśli okaże się, że to My.Games zrobiło wtopę ale WW3 to gra z potencjałem na miliony zysków przez kilka dobrych lat z rzędu. Nie naganiam, ale jeśli nie patrzy się
@RandomowoWygenerowany: polecam Ci bloobera. Żałuję, że farmy więcej nie załadowałem. Zgrywało się tak, że jak była w dobrej promocji, to akurat środków miałem mało, także ja się mogę pochwalić jedynie niecałymi 4k akcji, średnia 21,80. Polecam Ci natomiast bloobera. Jest świetna okazja do dobierania. Wiesz coś na ich temat, czy mam Ci przybliżyć? Teraz akurat mam kasę to ładuje prawie wszystko w blo.
@archiemax: najlepsza była wypowiedź Wista dotycząca funduszy. Że chcą rozpocząć zaawansowane rozmowy po wynikach za 3q :) Jeśli to nie była podpucha, to ciekawe ile my.games posmarowało :D
C--j zaryzykowalem i prawie 10k wsadzilem. Zobaczymy najwyzej wtopie albo oblowie sie jak na cdprojekcie xd
#gielda
Komentarz usunięty przez autora