Aktywne Wpisy

Cinex +170
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

za dramo by się chciało chłodek, co?
#januszebiznesu
#januszebiznesu
źródło: image
Pobierz

Ciekawostka: ostatnie badania wskazują, że dzieci z rodzin jednopłciowych, osiągają lepsze wyniki w nauce
Była też brana poprawka na zarobki
I to nie badanie na bazie 3 par.
2786 par lesbijek i 185 par gejów + ponad milion dzieci z hetero rodzicami.
#ciekawostki #lgbt #nauka #badania
@niochland: Czyli po prostu, osoby lgbt są lepszymi rodzicami. Czy państwo ma prawo skazywać dziecko na obiektywnie gorszy los, przez dorastanie w parach mieszanych?
@Tyraxor nie mam jak sprawdzić teraz tego badania ale zadań pytanie bo może się orientujecie:
Czy znane jest pochodzenie etniczne obu grup wziętych pod lupę w tym badaniu oraz ich status społeczny?
Czy to może być tak, że wzięliśmy LGBT z średnia dochodów powyżej średniej krajowej z 90% udziałem rasy białej oraz milion hetero poniżej średniej z przewagą rady Afroamerykanów?
Bez ironii i żadnego haka, serio pytam.
Do tego pytanie o to ile z tych dzieci to naturalne dziecko jednego z partnerów, a ile obce biologicznie z adopcji. I taka sama próbka
Chyba każdy odczuwał w szkole że dziewczyny są faworyzowane, pamiętam jak napisałem zajebiste wypracowanie to dostałem 3 a laska dostała za jedną stronę 4+:D
Wracając do badań to w sumie nie
@AshtarPL: Może nie byłeś najlepszym uczniem, i nawet sobie nie zdawałeś z tego sprawy. Ilość teksu rzadko jest miarą jego jakości.
Komentarz usunięty przez autora