Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótko: od rozstania z moją ex minęło 8 miesięcy, przez ten okres czasu zero kontaktu, między czasie na początku roku jedynie 2 razy się spotkaliśmy w osiedlowym sklepie (pracuje 1km od jej domu) i było tylko cześć/cześć mimo, że widziałem, że chyba chciała pogadać, ale ja poszedłem w swoją stronę. Związek rozwaliła ona, bo jest to kobieta po przejściach i na wiele rzeczy przymykałem oko w trosce o jej osobę. Mam jej okulary, jakieś pojemniki i kilka bzdur które do niej należą. Niestety po rozstaniu nie chciała się spotkać, bo chciałem jej to oddać więc spakowałem i rzuciłem w kąt. Dzisiaj sprzątając mieszkanie nadziałem się na tą zdobycz. Spakowałem to do paczki i będę wysyłać jej to paczkomatem z nadzieją, że odbierze. Ogólnie mnie skrzywdziła, ale nie mam do niej już żalu i życzę jej jak najlepiej (mówiłem jej to). Do paczki wrzuciłem kwaśne żelki które zawsze lubiła i które mi się z nią kojarzą (pierwsze spotkanie). Dzisiaj chce to wysłać. Jakbyście zareagowały w takiej sytuacji? Po takim czasie paczka? Ja i tak to wyślę, ale ciekawi mnie Wasze zdanie na ten temat. Życzę udanej niedzieli! :-) #pytanie #pytaniedoeksperta #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
────────
Krótko: od rozstania z moją ex minęło 8 miesięcy, przez ten okres czasu zero kontaktu, między czasie na początku roku jedynie 2 razy się spotkaliśmy w osiedlowym sklepie (pracuje 1km od jej domu) i było tylko cześć/cześć mimo, że widziałem, że chyba chciała pogadać, ale ja poszedłem w swoją stronę. Związek rozwaliła ona, bo jest to kobieta po przejściach i na wiele rzeczy przymykałem oko w trosce o jej osobę. Mam jej okulary, jakieś pojemniki i kilka bzdur które do niej należą. Niestety po rozstaniu nie chciała się spotkać, bo chciałem jej to oddać więc spakowałem i rzuciłem w kąt. Dzisiaj sprzątając mieszkanie nadziałem się na tą zdobycz. Spakowałem to do paczki i będę wysyłać jej to paczkomatem z nadzieją, że odbierze. Ogólnie mnie skrzywdziła, ale nie mam do niej już żalu i życzę jej jak najlepiej (mówiłem jej to). Do paczki wrzuciłem kwaśne żelki które zawsze lubiła i które mi się z nią kojarzą (pierwsze spotkanie). Dzisiaj chce to wysłać. Jakbyście zareagowały w takiej sytuacji? Po takim czasie paczka? Ja i tak to wyślę, ale ciekawi mnie Wasze zdanie na ten temat. Życzę udanej niedzieli! :-) #pytanie #pytaniedoeksperta #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
────────
Koyana +269
Najpierw puszczają się z kim popadnie, a potem zapisują się na "proces czyszczenia energii segzualnej po poprzednich partnerach". XDDDD
#p0lka #p0lak #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#p0lka #p0lak #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Jaki polecacie dobry trymer do brody?
Mam golarkę foliową (Braun Cruzer 5), ale rzadko jej używam, bo nieczęsto potrzebuję golić się całkiem na gładko. A jak już używam, to i tak muszę skrócić brodę, bo foliowa takich długich włosów nie łapie. Używałem wbudowanego trymera w Brauna (to co się wysuwa z boku), ale to jest małe i słabo tnie.
Obecnie używam trymera Easy Life MS-5301-15. Jest to tani złom kupiony tylko na chwilę. Używam go do:
- Skracania włosów najkrócej jak się da trymerem (na jakieś 0,5 mm) bez nasadki. Albo tak zostawiam albo potem foliową golę na gładko.
- Nasadką na 2 mm skracam część brody i tak zostawiam.
Ale tnie on tak słabo, że dużo przepuszcza i trzeba się namachać.
Kupiłem ostatnio Philips OneBlade, bo myślałem, że będzie lepszy niż ten Easy Life. Bez nasadki goli fajnie bardzo krótko. Nasadka 2 mm też jest ok. Ale tnie on jak zabawka dla dzieci. A do samego skracania szkoda mi go używać, bo ostrza się szybko tępią i wymiana droga.
Mam trochę grubą/gęstą brodę. Chciałbym trymer, który po prostu szybko i mocno zetnie brodę na krótko (bez nasadki) i szybko skróci z nasadką na 2 mm.
Może coś z Philipsa? Wahl? Najlepiej ładowane na USB i z krótkim czasem ładowania.
https://www.pepper.pl/promocje/trymer-maszynka-philips-multigroom-7000-mg777015-311727
Na niektórych stronach piszą, że goli minimalnie na 1 mm, a na innych, że 0,5 mm.
Zastanawiam się czy jest sens kupować taki trymer ogólnego zastosowania (włosy na głowie, ciało) jak będę go używał tylko do brody.