Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótko: od rozstania z moją ex minęło 8 miesięcy, przez ten okres czasu zero kontaktu, między czasie na początku roku jedynie 2 razy się spotkaliśmy w osiedlowym sklepie (pracuje 1km od jej domu) i było tylko cześć/cześć mimo, że widziałem, że chyba chciała pogadać, ale ja poszedłem w swoją stronę. Związek rozwaliła ona, bo jest to kobieta po przejściach i na wiele rzeczy przymykałem oko w trosce o jej osobę. Mam jej okulary, jakieś pojemniki i kilka bzdur które do niej należą. Niestety po rozstaniu nie chciała się spotkać, bo chciałem jej to oddać więc spakowałem i rzuciłem w kąt. Dzisiaj sprzątając mieszkanie nadziałem się na tą zdobycz. Spakowałem to do paczki i będę wysyłać jej to paczkomatem z nadzieją, że odbierze. Ogólnie mnie skrzywdziła, ale nie mam do niej już żalu i życzę jej jak najlepiej (mówiłem jej to). Do paczki wrzuciłem kwaśne żelki które zawsze lubiła i które mi się z nią kojarzą (pierwsze spotkanie). Dzisiaj chce to wysłać. Jakbyście zareagowały w takiej sytuacji? Po takim czasie paczka? Ja i tak to wyślę, ale ciekawi mnie Wasze zdanie na ten temat. Życzę udanej niedzieli! :-) #pytanie #pytaniedoeksperta #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: z żelkami bym uznał że szukasz powrotu, jakiegoś pretekstu do kontaktu
jeżeli naprawdę chcesz to zamknąć to wyjmij żelki i włóż kartkę z tekstem w rodzaju
"w czasie porządków znalazłem kilka twoich rzeczy, odsyłam je żeby już całkowicie zamknąć ten rozdział"
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to pewnie bait, ale dla potomnych zostawię trochę uszczypliwości, żeby żaden baran tak nie pomyślał nawet przez chwilę.

jesli nie odebrała rzeczy prze dłuższy czas pomimo powiadomień - wyrzucić jak to nic cennego.

Dlaczego od razu nie wysłać zamiast żelków lubrykantu, gumek i fleshlighta aby z nowym gachem sobie fajnie poużywali? Może wyślą Ci do paczkomatu wypełnione gumki na śniadanie? xdddddd

Zamknąć temat z byłymi, zablokować wszędzie gdzie się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): >jakie to ma znaczenie, nie masz żalu jest Ci obojętna, to dlaczego chcesz to sobie komplikować ponownie? xD

@cynamonowazaslona: Dla mnie to żadna komplikacja. Nie chcę tego wyrzucać dlatego wolę jej to odesłać bez słowa.

a wystarczyło te graty do kosza na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a po jaki grzyb ? człowieku.

wet to wywal na smientnik.koszt 0ZL

jak nie masz co z kasa zrobić zrob mi blika

zelki... ty jesteś zdrowy na umyśle ??????
  • Odpowiedz
Zajebiste skillsy społeczne, pytać na portalu co zrobić z rzeczami byłej. Coś mi się wydaje, że nie tylko ona jest po przejściach xD

Też jak @smallboobslover uważam, że to denny bait, ale również dla potomnych: rzeczy byłych odsyłajcie, albo w----------e. Jak chcecie do tego dorzucać jakieś HIHI ŚMIESZNE RZECZY, ŻEBY BYŁO MIŁO I WSPOMINKOWO to naprawdę, przestańcie być żałośni.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 1/10 bo odpisałem ale c--j, jakby była ci taka hihi obojętna i neutralna to byś to w---------ł do kosza 8 miesięcy temu a nie próbujesz nieudolnie do niej podbić bo co noc walisz do niej pamięciówe ze łzami w oczach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: CUCKOLDZIE

miej jakaś k..a kawaler godnosci

co jej włożysz w paczkę ? proponuje paczkę gum. i zel nawilżający aby się psiocha nie obcierała jak ja wacek będzie pędzlował
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 7
✨️ Autor wpisu (OP): Właśnie dlatego dodałem taki wpis na wykopie, bo poza dziecinnymi wyzwiskami (pewnie czujecie się lepsi ;)) potraficie kogoś sprowadzić do pionu. Macie rację, wywalę to w śmietnik zaraz jak będę jechać na zakupy. Z tymi żelkami to serio się ośmieszyłem - sam je wszamie po treningu. W sumie jak po rozstaniu chciałem się spotkać by jej oddać rzeczy, to nie chciała się umówić, to teraz niech mnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pomysł wywalenia do kosza jaki ci sugerują to debilizm. To nie są Twoje rzeczy. Zachowujesz się z klasą chcąc to oddać.
A żelki to kwestia drugorzedna. Nawet urocze, że zacznie się od nich i skończy.
A ona niech robi co chce. Nawet jak sama by się chciała odezwać i to zrobiła to i tak wszystko zależy od Ciebie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie sugeruj się komentarzami wyżej gdzie wyzywają Cię od spermiarzy, cuckoldów i c--j wie czego jeszcze. Tak zachowują się debile, którym wyzywanie innych sprawia przyjemność zamiast spokojnie Ci wytłumaczyć co według nich powinieneś zrobić lub co robisz źle. Tak robią kulturalne osoby, ale to jest wykop i tutaj 80-90% użytkowników, to oskarki które myślą, że wiedzą wszystko najlepiej. Myślę, że spodziewałeś się jaki będzie tutaj odzew ( ͡°
  • Odpowiedz