Aktywne Wpisy
ElectroNICK +59
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
NAIZDUP 0
Panowie/Panie czego używacie do smarowania pach żeby nie śmierdziało. Ja używam żelu Gillette w sztyfcie i zawsze ubrudze tym koszule bez względu na to czy posmaruje pachy przed czy po założeniu koszuli i jakoś zawsze dotkne koszule. Może jest jakiś skuteczny spray albo coś co nie brudzi. Nie wiem już sam co robić
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
Krótko: od rozstania z moją ex minęło 8 miesięcy, przez ten okres czasu zero kontaktu, między czasie na początku roku jedynie 2 razy się spotkaliśmy w osiedlowym sklepie (pracuje 1km od jej domu) i było tylko cześć/cześć mimo, że widziałem, że chyba chciała pogadać, ale ja poszedłem w swoją stronę. Związek rozwaliła ona, bo jest to kobieta po przejściach i na wiele rzeczy przymykałem oko w trosce o jej osobę. Mam jej okulary, jakieś pojemniki i kilka bzdur które do niej należą. Niestety po rozstaniu nie chciała się spotkać, bo chciałem jej to oddać więc spakowałem i rzuciłem w kąt. Dzisiaj sprzątając mieszkanie nadziałem się na tą zdobycz. Spakowałem to do paczki i będę wysyłać jej to paczkomatem z nadzieją, że odbierze. Ogólnie mnie skrzywdziła, ale nie mam do niej już żalu i życzę jej jak najlepiej (mówiłem jej to). Do paczki wrzuciłem kwaśne żelki które zawsze lubiła i które mi się z nią kojarzą (pierwsze spotkanie). Dzisiaj chce to wysłać. Jakbyście zareagowały w takiej sytuacji? Po takim czasie paczka? Ja i tak to wyślę, ale ciekawi mnie Wasze zdanie na ten temat. Życzę udanej niedzieli! :-) #pytanie #pytaniedoeksperta #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jeżeli naprawdę chcesz to zamknąć to wyjmij żelki i włóż kartkę z tekstem w rodzaju
"w czasie porządków znalazłem kilka twoich rzeczy, odsyłam je żeby już całkowicie zamknąć ten rozdział"
jesli nie odebrała rzeczy prze dłuższy czas pomimo powiadomień - wyrzucić jak to nic cennego.
Dlaczego od razu nie wysłać zamiast żelków lubrykantu, gumek i fleshlighta aby z nowym gachem sobie fajnie poużywali? Może wyślą Ci do paczkomatu wypełnione gumki na śniadanie? xdddddd
Zamknąć temat z byłymi, zablokować wszędzie gdzie się
@cynamonowazaslona: Dla mnie to żadna komplikacja. Nie chcę tego wyrzucać dlatego wolę jej to odesłać bez słowa.
wet to wywal na smientnik.koszt 0ZL
jak nie masz co z kasa zrobić zrob mi blika
zelki... ty jesteś zdrowy na umyśle ??????
Też jak @smallboobslover uważam, że to denny bait, ale również dla potomnych: rzeczy byłych odsyłajcie, albo w----------e. Jak chcecie do tego dorzucać jakieś HIHI ŚMIESZNE RZECZY, ŻEBY BYŁO MIŁO I WSPOMINKOWO to naprawdę, przestańcie być żałośni.
miej jakaś k..a kawaler godnosci
co jej włożysz w paczkę ? proponuje paczkę gum. i zel nawilżający aby się psiocha nie obcierała jak ja wacek będzie pędzlował
A żelki to kwestia drugorzedna. Nawet urocze, że zacznie się od nich i skończy.
A ona niech robi co chce. Nawet jak sama by się chciała odezwać i to zrobiła to i tak wszystko zależy od Ciebie.