Wpis z mikrobloga

@dssport: połowa twoich znajomych to rzeczywiście miarodajna próba xD. Piłka nożna, tenis, boks, NBA, F1 to są sporty z których laicy znają sportowców czy oglądają ważne wydarzenia. UFC jeśli ktoś kogoś zna to Blachowicza bo niedawno trąbiono że cos wygral. Pół roku temu nikt go nie kojarzył. Ja też nie znam się na tenisie czy NBA ale top i tak znam i nie wierzę że komuś nazwiska Nadal, Federer, Djokovic czy
@Atomus: ani trochę nie jest miarodajna. Nie mam pojęcia kim jest Williams. Po prostu to jest odpowiedź na twoje nikt nie kojarzy, nikt nie wymieni, kto to ogląda. Uwierz, że więcej osób niż ci sie wydaje.
@dssport: ale nadal nie ma podejscia do tenisa czy pilki noznej. Inna liga zupelnie. Siostry Williams to kojarzy nawet moja babcia. @WhiteWalter: boks zaliczylem do topowych dyscyplin, mowiac potem o sportach walki chodzilo o mordobiciach typu UFC czy inne pokroju KSW. Poza bokserami z tego co podales nikogo nie kojarze - no Khalidowa tylko dlatego ze raz na pol roku wyskakiwalo na wp ze jakas gala byla i z kimstam