Aktywne Wpisy

MonazoPL +76
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
Soothsayer +59
Kiedy ostatnio mieliście na c--j ja żyję moment?

Ech prawaczki, zero argumentów jak zwykle.
Po co komu argumenty? Julki i tak ich nie rozumieją.
@svickova: Mylisz się, znowu. Jest używane wobec młodych dziewcząt, oderwanych od rzeczywistości, agresywnych, szczególnie gdy ktoś nie podziela ich światopoglądu, czy nawet opinii,mających na bakier z kulturą osobistą. Często skrajnych mizoandrystek o dość skrajnych poglądach wykreowanych przez zachodnie media i życie bez problemów, w którym
No i od kiedy jest się obrażonym na prawdę to i takie określenie można odebrać jako pejoratywne.
źródło: comment_1602246361hiMXcv2pXrIknUkAcx8Bnf.jpg
PobierzInternet 10 lat temu: obrzucanie się wyzwiskami o starych i nikt nie daje o to j-----a.
Internet teraz: chlimp chlimp, nazwali mnie Julką i ranią moje uczucia, mode banuj.