@lastro: ogólnie to zazwyczaj po espi było wybicie i szybka korekta jeszcze tego samego dnia więc kółkowicze z dobrym refleksem mogli zarobić dodatkowo, mnie to omijało bo albo byłem w pracy albo ogarniałem coś innego, co chodzi o konkrety z ostatniego miesiąca to od tych najnowszych
@cXoo Spolka ciekawa, ale... tam nie ma jakiegos dopuszczenia do obrotu akcji w najblizszym czasie? Umowa dystrybucyjna to jeszcze nie sprzedaz... widzac jakie puszczaja espi to pewnie sprzedaza respiratora tez by sie pochwalili Zarzad kupil akcje - zarzad tez moze sypac co ostatnio jest caly czas na NC Kapitalizacja juz jest wygorowana imo Tyle ( ͡º͜ʖ͡º)
źródło: comment_1602199020ROlS1WxK6XOgBGnhKs4IqV.jpg
Pobierzźródło: comment_1602199080rgxfnMhALdy4TazTiVNqjO.jpg
Pobierzhttp://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/37349055,biomass-energy-project-sa-46-2020-sprzedaz-zespolu-modulow-medycznych-z-przeznaczeniem-na-przychodnie-i-laboratorium-diagnostyczne-dla-altor-fiord-sp-z-o-o-z-siedziba-w-toruniu
Spolka ciekawa, ale...
tam nie ma jakiegos dopuszczenia do obrotu akcji w najblizszym czasie?
Umowa dystrybucyjna to jeszcze nie sprzedaz... widzac jakie puszczaja espi to pewnie sprzedaza respiratora tez by sie pochwalili
Zarzad kupil akcje - zarzad tez moze sypac co ostatnio jest caly czas na NC
Kapitalizacja juz jest wygorowana imo
Tyle ( ͡º ͜ʖ͡º)