Wpis z mikrobloga

jak ja gardzę facetami co szli w tych protestach to trudno opisać. Każdy jakimś cudem wyglądał jak kuk.

@Lemowskiii: Zaraz, skoro widziałeś wszystkich, którzy tam chodzili, to sam też musiałeś pójść na wiele marszów. Co tam robiłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zartos_Larpiarz: ja mam prostą gadkę. Jak moja zaczyna mi wywalać tego typu teksty, to pytam się jej: Ok, zatem mam zachowywać się jak typowy mężczyzna? Nie słuchać cię, mieć swoje koleżanki, ciebie odwiedzać na końcu, wybyć z domu? Wszystko spoko, tylko wiedz że młodszy model szybko cię zastąpi.

Taka gadka od czasu do czasu jest ok, bo obie płcie przeginają, ale jak babon mówi ci tak zbyt często, to sama
  • Odpowiedz
@KodakPlamisty: @omega33 Tak mi się jakoś przypomniało:
https://www.facebook.com/100064879327044/posts/pfbid02wMRLzxsUYcamXsnEtyYKwsWWz9RRkgf3ZsnnJjPzHaX4TabqvFNGdyd8unRBprhZl/

Tak, to ten sam co publicznie ciągle walczy o równe płace dla kobiet i mężczyzn w piłce nożnej. Jak ktoś nie ma FB, to przegląd od AI:

"Według doniesień z lipca 2025 roku, Shree Patel, była dziewczyna hiszpańskiego piłkarza Héctora Bellerína, krytycznie wypowiedziała się na temat jego zaangażowania w feminizm i walkę
  • Odpowiedz