Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
W nawiązaniu do znaleziska o stolarzach, których przerasta poprawne wykonanie mebli kuchennych, wrzucam SMSa, którego dostałem dzisiaj od szefa firmy.
https://www.wykop.pl/artykul/5729081/juz-nie-mam-sily-do-tych-stolarzy/
Typowy Janusz jest typowy - grozi sądem!
Zaznaczam od razu, że w opisanej historii niczego nie przekłamałem, a co więcej jestem w stanie wszystko udowodnić na podstawie zdjęć i korespondencji z firmą.
Odpisywać, czy olać?
Chciałbym zawołać wszystkich, którzy wykopali znalezisko, ale jest prawie 900 osób...
#wykopefekt #remontujzwykopem #remont #pomocy #pytanie #pytaniedoeksperta #prawokonsumenckie #afera
- Usunę popołudniu,
- Usunę jutro,
- Usunę jak mi meble skończysz( ͡° ͜ʖ ͡°)