Wpis z mikrobloga

Wymyśliłem sobie, że skoro i tak pracuje zdalnie to może rzucić wszystko i pojechać w Bieszczady, czy jest opcja by w cenie wynajmu kawalerki coś sensownego udało się znaleźć gdzieś w Bieszczadach? Nigdy nie byłem, za bardzo nie znam topografii, dopiero będę wertować internety w poszukiwaniu, ale może ktoś bardziej doświadczony wie czy istnieje szansa by móc płynnie w cenie 1200-1500 znaleźć coś sensownego, czy wszystko w miarę przystępnego będzie w niebotycznych cenach jak nad morzem/górach bywa?

#bieszczady
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grastanislaw: na cenach się nie znam ale weź pod uwagę, że w Bieszczadach w wielu miejscach nie ma szału z Internetem a ten może być potrzebny do pracy zdalnej.
  • Odpowiedz
@grastanislaw: byłam w zeszłym roku w Przysłupie między Cisną i Wetliną. Mobilny niestety nie dawał rady. W samej Wetlinie z LTE też był problem. Najlepszy zasięg był na Małej Rawce ale tam to trochę ciężko pracować :D.
  • Odpowiedz
W samej Wetlinie z LTE też był problem.

@Azai: potwierdzam. Przy ulicy był OK, ale już na kwaterze - w ogóle brak zasięgu jakiegokolwiek xD

@grastanislaw: "kawalerka" kojarzy mi się z budynkiem mieszkalnym wielorodzinnym (blok czy coś). W Bieszczadach raczej czegoś takiego nie znajdziesz. Ew. możesz zapytać na kwaterach, czy przyjmują długoterminowch gości. Zobacz np. Willa Helena w Cisnej. Tam miałam dobry zasięg komórkowy.
  • Odpowiedz