Aktywne Wpisy

ocobiega 0
Jak wyszukać foto człowieka (kobiety w tym przypadku) Internecie jeżeli Google ma ograniczenia co do wyszukiwania ludzi? Poznałem jedną fajną na apce randkowej, ale kurde wyczuwam fake bo jest sztosem, do tego ma 18 lat, mieszka sama(rly?) i do tego chce zaliczki 250pln. Wiem że zaliczka to red flag, ale od 4h ciągiem z nią rozmawiam i gdyby była fake to by chyba tyle nie siedziała na telefonie aby mnie oszukać na

NIE POLECAM CZYTNIKA EBOOKÓW INKBOOK. Miałem model InkBook Prime HD, dawno w rękach nie trzymałem tak badziewnego sprzętu. Bateria nie wytrzymuje nawet doby na wygaszaczu ekranu. Oprogramowanie to kpina – łącznie aktywnie korzystalem z tego czytnika może z 3h i w tym czasie wyłapałem z 20 błędów: wyrzucało mnie do ekranu startowego (najczęściej, przy różnych czynnościach), nie zapamiętywało opcji, nie zapamiętywało gdzie skończyłem czytać.
No i do tego wszystkiego wisienka na torcie, czyli obsługa klienta. Może i odpowiadają, ale w ogóle nie na pytania i zachowują się tak, jakby nie słuchali. Pyk pyk utarta formułka kopiuj wklej tu i tam. Czułem się, jakbym rozmawiał z botem (a może tak było ;)).
#ebook #ebooki #inkbook
+ tutaj jest też dobry komentarz gościa: https://inkbook.pl/blogs/news/aktualizacja-v2-3-dla-czytnika-inkbook-prime-hd wygląda na to, że aktualizują dla "ficzerów", ale nie żeby poprawić błędy.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: dzięki, i chyba tak zrobię :) Poczytałem trochę na tagu, teraz będę czekał czy pojawią się promocje na Amazonie i kupię bezpośrednio z niemieckiego.